Toivo vapaudesta – keräys vainotuille kristityille

Sisareni ja minä päätimme äskettäin tulla Jeesuksen seuraajiksi. Asumme Afganistanissa ja meitä pelottaa. On vaikeaa ja pelottavaa yrittää täällä löytää muita kristittyjä ja päästä seurakuntayhteyteen.

Hooman (nimi muutettu), SAT-7:n mieskatsoja Afganistanista

 

Me täällä Suomessa voimme vain aavistella, kuinka raskasta taakkaa vainotut kristityt joutuvat kantamaan.

Tilastojen mukaan joka seitsemäs maailman kristitty kokee vakavaa tai äärimmäistä vainoa. Monet heistä elävät maissa, joissa kristityt ovat pieni vähemmistö.

Vainotuilla kristityillä ei ole vapautta elää avoimesti uskoaan todeksi. Oma yhteisö, perhe ja suku painostavat tai hylkäävät. Heidän opiskelupaikan saantiaan vaikeutetaan. He saattavat menettää työpaikkansa. Viranomaiset voivat sakottaa heitä ja heidän omaisuutensa takavarikoidaan. Heidät voidaan pidättää, tuomita vankilaan, heitä voidaan kiduttaa ja heidät voidaan jopa surmata.

Me voimme yhdessä auttaa heitä.

 

Kuinka Kansanlähetys tukee vainottuja kristittyjä?

Medialähetystyö:
Kristillisen satelliittitelevision SAT-7:n ohjelmat ovat monille vainotuille ja eristyksissä eläville kristityille ainoa seurakuntayhteys ja rohkaisun lähde. Ohjelmat tarjoavat opetusta, rukousta ja jumalanpalveluksia arabian-, turkin- ja farsinkielellä Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa asuville. SAT-7:n työyhteydessä toimii viisi työntekijäämme.

TWR on kansainvälinen kristillinen mediaorganisaatio, jonka radio-ohjelmat tavoittavat ihmisiä 190 maassa. Kaksi työntekijäämme toimii sen työyhteydessä.

Pakolaistyö: Pakolaistyöntekijämme Suomessa ja Kreikassa tukevat kristityksi kääntyneitä pakolaisia. Autamme heitä käytännön asioissa uuteen asuinympäristöön sopeutumisessa, tuemme pakolaisia kriiseissä, joissa heidän identiteettinsä kristittynä joutuu horjutetuksi, tarjoamme sielunhoidollista tukea sekä käymme yhdessä läpi uskoon ja Raamattuun liittyviä kysymyksiä.

Kirjallisuustyö: Tuemme idän kirjallisuustyömme kautta vainottujen kristittyjen raamattu- ja kirjallisuustyötä. Tämän lisäksi välitämme myös aineellista apua niille alueen vainotuille kristityille, jotka sitä tarvitsevat.

Kun te tulette tänne vainojen keskelle meitä tervehtimään, niin se on meille muistutus siitä, että meitä ei ole jätetty yksin. Teidän vierailunne muistuttaa meitä siitä, että me olemme osa maailmanlaajaa Kristuksen perhettä. Jumalan sana, jonka te meille tuotte, on meidän kansamme ainoa toivo, joka voi saada aikaan muutoksen.

Perheenäiti saadessaan kristillistä kirjallisuutta

 

Sinua tarvitaan

Kuljetaan yhdessä vainottujen siskojemme ja veljiemme rinnalla, sillä ”Jos yksi jäsen kärsii, kärsivät kaikki muutkin jäsenet” (1. Kor. 12:26). Muistetaan heitä esirukouksin. Jumala voi antaa vapauden vainojenkin keskellä.

Lahjoita Toivo vapaudesta -keräykseen, jolla tuetaan vainottujen kristittyjen parissa tehtävää työtä.

Pienikin lahjoitus on tärkeä.

Voit lahjoittaa tämän sivun alaosassa olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 70315 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Voit lahjoittaa myös:

  • soittamalla 0600 180 10 (hinta 10,01 € + pvm/mpm) tai 0600 190 90 (hinta 20,45 € + pvm/mpm)
  • MobilePayllä, 37850, kommenttikenttään: Vainotut kristityt

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

 

Työntekijämme, joiden työ suuntautuu vainottujen kristittyjen tukemiseen:

Klikkaamalla nimeä pääset mm. tilaamaan työntekijän uutiskirjeen sähköpostiisi.

 

Parempi vainottuna kuin ilman Jeesusta

Iranilainen Roozbeh (nimi muutettu) antoi elämänsä Jeesukselle noin 15 vuotta sitten. Hän osallistui eräässä kodissa kokoontuneen seurakunnan tilaisuuksiin, mutta sen toiminta loppui johtajien pidätykseen. Jäätyään vaille seurakuntayhteyttä Roozbeh kääntyi takaisin edelliseen uskontoonsa ja unohti Raamatun kolmiyhteisen Jumalan.

Jokin aika sitten Roozbeh alkoi katsoa SAT-7:n ohjelmia. Ne koskettivat häntä ja hän halusi palata Jeesuksen luo. SAT-7:n yhteyshenkilö rukoili Roozbehin kanssa, joka katui syntejään ja antoi elämänsä uudelleen Jeesuksen käsiin. Roozbeh sanoi: ”Olen nyt ymmärtänyt, että on parempi elää Jeesuksen yhteydessä, vaikka sen mukana tulisi vainoa, kuin elää ilman Häntä.”

 

Keräys vainotuille kristityille 1/2022 -infolaatikko.

Rahankeräyslupa nro. RA/2021/1202, voimassa 1.1.2022 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Lahjoita Toivo vapaudesta -keräykseen

Tästä painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lahjoituksesi ohjautuu Kansanlähetykselle Checkout Finland Oy:n kautta. Lämmin kiitos sinulle.

Lahjoita

Share This