Kansanlähetyksen työntekijät SAT-7:llä esittäytyvät

30.3.2022

Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 tukee Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kirkkoja ja kristittyjä. Sen näkyvyysalueella asuu noin 500 miljoonaa ihmistä, ja ohjelmia seuraa noin 25 miljoonaa katsojaa.

SAT-7:llä on neljä satelliittikanavaa:

  • SAT-7 ARABIC lähettää ohjelmia 21 arabiankieliseen maahan.
  • SAT-7 PARS on suunnattu miljoonille persian kielen eri murteita puhuville Iranissa, Afganistanissa ja Tadžikistanissa.
  • SAT-7 TÜRK on kanava turkkilaisille sekä turkinkielisille.
  • SAT-7 KIDS on maailman ensimmäinen ja ainoa kristillinen arabiankielinen lastenkanava.

Ohjelmatarjontaa voi seurata myös internetin kautta SAT-7 PLUS -sivustolla ja -sovelluksessa missä päin maailmaa tahansa.

Suurin osa SAT-7:n ohjelmista on paikallisten kristittyjen tuottamia.

Tiesitkö, että SAT-7:n ohjelmat ovat monille vainotuille ja eristyksissä eläville kristityille ainoa seurakuntayhteys ja rohkaisun lähde? Ohjelmat tarjoavat heille opetusta, rukousta ja jumalanpalveluksia.

SAT-7 palvelee katsojia myös henkilökohtaisesti. Vuonna 2021 työntekijät kävivät katsojien kanssa 84 000 henkilökohtaista keskustelua puhelimitse, sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa. Katsojilta tulee päivittäin myös noin 800 todistusta tai rukouspyyntöä.

Kansanlähetys solmi yhteistyösopimuksen SAT-7:n kanssa vuonna 2020 ja tukee sen toimintaa taloudellisesti sekä lähettämällä työntekijöitä. Tällä hetkellä SAT-7:n työyhteydessä toimii viisi Kansanlähetyksen työntekijää.

Tässä he ovat:

Anne Tuovinen

Anne Tuovinen

Anne toimii Kyproksella SAT-7:n työyhteisövalmentajana ja henkilöstökoulutussuunnittelijana, jotta hän voi auttaa ihmisiä kasvamaan.

– Työnohjaajana uskon, että voimme auttaa toisiamme umpisolmujen purkamisessa. Kuunteleminen, kysyminen ja ratkaisujen ehdottaminen ovat minulle pieni vaiva, mutta ohjattavalle suuri hyöty. Tukiessani SAT-7:n työntekijöitä autan Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan asukkaita saamaan kristillistä opetusta.

Lue lisää Annen työstä ja tilaa hänen uutiskirjeensä >>tästä.

 

Sakari Heinonen. Kuva: Kasper Breindahl

Sakari Heinonen

Sakari työskentelee lähetysteknikkona yhdellä SAT-7:n studiolla Kyproksella.

– Tehtäväni on varmistaa, että suorat lähetykset studiolta lähtevät ja päätyvät katsojillemme Lähi-idässä. Sydämeni syttyy työlle aina uudelleen kuunnellessani ohjelmiin osallistuvien lasten rukoilevan ja laulavan sekä lukiessani katsojien kertomuksia siitä, miten Jeesus on muuttanut heidän elämänsä sekä tuonut ilon ja rauhan vainojenkin keskellä. Mikä voisi olla parempaa kuin saada viedä ilosanomaa Jeesuksesta!

Lue lisää Sakarin työstä ja tilaa hänen uutiskirjeensä >>tästä.

 

Sanna Suutari. Kuva: Sakari Heinonen

Sanna Suutari

Sanna työskentelee SAT-7:n Nikosian kansainvälisellä toimistolla kehitys- ja viestintäosastolla hankehallinnollisissa tehtävissä.

– Työssäni on innostavinta se, että saan päivittäin lukea katsojien tarinoita siitä, miten Jeesus tuo toivoa ihmisten sydämiin joka puolella Lähi-itää ja Pohjois-Afrikkaa. Satelliittitelevision ja internetin välityksellä on mahdollista viedä toivo vapaudesta miljoonille ihmisille samalla kertaa!

Lue lisää Sannan työstä ja tilaa hänen uutiskirjeensä >>tästä.

 

Ilolat. Kuva: Iloloiden arkisto

Ilolan perhe

Iloloiden ammattitaito on monipuolisesti käytössä erityisesti SAT-7:n turkinkielisen kanavan työssä sekä kansainväliseen viestintään liittyvien digitaalisten sisältöjen kehitystyössä.

– Meitä innostaa se, että SAT-7 antaa äänen kristityille, joiden ääni ei muuten pääse kuuluviin. He ovat usein vähemmistöjä tai elävät diasporassa poissa kotimaistaan. SAT-7 tukee myös erityisesti naisia ja lapsia, joiden asema on sen toimintaympäristön yhteiskunnissa usein heikko.

Lue lisää Ilolan perheen työstä ja tilaa heidän uutiskirjeensä >>tästä.

 

Toim. Marja Neuvonen

Kuvat: Sakari Heinonen, Kasper Breindahl, Iloloiden arkisto ja Stefanie Mitchell

Artikkeli on julkaistu Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä 17.3.2022.

***

Sinua tarvitaan

Toivo vapaudesta - keräys vainotuille kristityille keräyskuva.

Kuljetaan yhdessä vainottujen sekä syrjittyjen siskojen ja veljiemme rinnalla, sillä ”Jos yksi jäsen kärsii, kärsivät kaikki muutkin jäsenet” (1. Kor. 12:26). Muistetaan heitä esirukouksin.

Lahjoita Toivo vapaudesta -keräykseen, jonka tuotto käytetään Kansanlähetyksen työhön vainottujen ja syrjittyjen kristittyjen parissa:

  • medialähetystyöhön SAT-7:n ja kristillisiä radio-ohjelmia lähettävän Trans World Radion kautta
  • pakolaistyöhön Suomessa ja Kreikassa sekä
  • idän kirjallisuustyöhön.

Pienikin lahjoitus on tärkeä.

Lue lisää keräyksestä >>tästä.

Voit lahjoittaa tämän sivun alaosassa olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 70315 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Voit lahjoittaa myös:

  • soittamalla 0600 180 10 (hinta 10,01 € + pvm/mpm) tai 0600 190 90 (hinta 20,45 € + pvm/mpm)
  • MobilePayllä, 37850, kommenttikenttään: Vainotut kristityt

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita Toivo vapaudesta -keräykseen

Tästä painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lahjoituksesi ohjautuu Kansanlähetykselle Checkout Finland Oy:n kautta. Lämmin kiitos sinulle.

Lahjoita

Share This