Kansanlähetyksen työntekijät SAT-7:llä esittäytyvät

30.3.2022

Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 tukee Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kirkkoja ja kristittyjä. Sen näkyvyysalueella asuu noin 500 miljoonaa ihmistä, ja ohjelmia seuraa noin 25 miljoonaa katsojaa.

SAT-7:llä on neljä satelliittikanavaa:

  • SAT-7 ARABIC lähettää ohjelmia 21 arabiankieliseen maahan.
  • SAT-7 PARS on suunnattu miljoonille persian kielen eri murteita puhuville Iranissa, Afganistanissa ja Tadžikistanissa.
  • SAT-7 TÜRK on kanava turkkilaisille sekä turkinkielisille.
  • SAT-7 KIDS on maailman ensimmäinen ja ainoa kristillinen arabiankielinen lastenkanava.

Ohjelmatarjontaa voi seurata myös internetin kautta SAT-7 PLUS -sivustolla ja -sovelluksessa missä päin maailmaa tahansa.

Suurin osa SAT-7:n ohjelmista on paikallisten kristittyjen tuottamia.

Tiesitkö, että SAT-7:n ohjelmat ovat monille vainotuille ja eristyksissä eläville kristityille ainoa seurakuntayhteys ja rohkaisun lähde? Ohjelmat tarjoavat heille opetusta, rukousta ja jumalanpalveluksia.

SAT-7 palvelee katsojia myös henkilökohtaisesti. Vuonna 2021 työntekijät kävivät katsojien kanssa 84 000 henkilökohtaista keskustelua puhelimitse, sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa. Katsojilta tulee päivittäin myös noin 800 todistusta tai rukouspyyntöä.

Kansanlähetys solmi yhteistyösopimuksen SAT-7:n kanssa vuonna 2020 ja tukee sen toimintaa taloudellisesti sekä lähettämällä työntekijöitä. Tällä hetkellä SAT-7:n työyhteydessä toimii viisi Kansanlähetyksen työntekijää.

Tässä he ovat:

Anne Tuovinen

Anne Tuovinen

Anne toimii Kyproksella SAT-7:n työyhteisövalmentajana ja henkilöstökoulutussuunnittelijana, jotta hän voi auttaa ihmisiä kasvamaan.

– Työnohjaajana uskon, että voimme auttaa toisiamme umpisolmujen purkamisessa. Kuunteleminen, kysyminen ja ratkaisujen ehdottaminen ovat minulle pieni vaiva, mutta ohjattavalle suuri hyöty. Tukiessani SAT-7:n työntekijöitä autan Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan asukkaita saamaan kristillistä opetusta.

Lue lisää Annen työstä ja tilaa hänen uutiskirjeensä >>tästä.

 

Sakari Heinonen. Kuva: Kasper Breindahl

Sakari Heinonen

Sakari työskentelee lähetysteknikkona yhdellä SAT-7:n studiolla Kyproksella.

– Tehtäväni on varmistaa, että suorat lähetykset studiolta lähtevät ja päätyvät katsojillemme Lähi-idässä. Sydämeni syttyy työlle aina uudelleen kuunnellessani ohjelmiin osallistuvien lasten rukoilevan ja laulavan sekä lukiessani katsojien kertomuksia siitä, miten Jeesus on muuttanut heidän elämänsä sekä tuonut ilon ja rauhan vainojenkin keskellä. Mikä voisi olla parempaa kuin saada viedä ilosanomaa Jeesuksesta!

Lue lisää Sakarin työstä ja tilaa hänen uutiskirjeensä >>tästä.

 

Sanna Suutari. Kuva: Sakari Heinonen

Sanna Suutari

Sanna työskentelee SAT-7:n Nikosian kansainvälisellä toimistolla kehitys- ja viestintäosastolla hankehallinnollisissa tehtävissä.

– Työssäni on innostavinta se, että saan päivittäin lukea katsojien tarinoita siitä, miten Jeesus tuo toivoa ihmisten sydämiin joka puolella Lähi-itää ja Pohjois-Afrikkaa. Satelliittitelevision ja internetin välityksellä on mahdollista viedä toivo vapaudesta miljoonille ihmisille samalla kertaa!

Lue lisää Sannan työstä ja tilaa hänen uutiskirjeensä >>tästä.

 

Ilolat. Kuva: Iloloiden arkisto

Ilolan perhe

Iloloiden ammattitaito on monipuolisesti käytössä erityisesti SAT-7:n turkinkielisen kanavan työssä sekä kansainväliseen viestintään liittyvien digitaalisten sisältöjen kehitystyössä.

– Meitä innostaa se, että SAT-7 antaa äänen kristityille, joiden ääni ei muuten pääse kuuluviin. He ovat usein vähemmistöjä tai elävät diasporassa poissa kotimaistaan. SAT-7 tukee myös erityisesti naisia ja lapsia, joiden asema on sen toimintaympäristön yhteiskunnissa usein heikko.

Lue lisää Ilolan perheen työstä ja tilaa heidän uutiskirjeensä >>tästä.

 

Toim. Marja Neuvonen

Kuvat: Sakari Heinonen, Kasper Breindahl, Iloloiden arkisto ja Stefanie Mitchell

Artikkeli on julkaistu Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä 17.3.2022.

 

Tue SAT-7 mediatyötä

Voit lahjoittaa haluamasi summan tämän painikkeen kautta tai antaa tukesi verkkopankissa Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille FI14 5043 1920 0034 52 viitenumerolla 59006.
Kiitos tuestasi.
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This