Ilolan perhe

Ilolan perhe lähti ensimmäiselle työkaudelleen Kyprokselle kristillisen satelliittitelevisioyhtiön SAT-7:n työyhteyteen maaliskuussa 2020. Heillä on vahva media-alan ammattitaito ja työkokemus.

SAT-7:n näkyvyysalueella Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa asuu satoja miljoonia muslimeja, joille satelliittitelevisio on ainoa väylä kuulla evankeliumi ja saada totuudellista tietoa kristinuskosta. Eristyksissä eläville, usein vakavaakin vainoa kohtaaville alueen kristityille SAT-7 on kotiseurakunta ja rohkaisun lähde.

SAT-7:n neljällä eri kanavalla on alueella yhteensä yli 20 miljoonaa katsojaa, ja työ laajenee nopeasti. Ohjelmia lähetetään ympäri vuorokauden arabian, farsin ja turkin kielillä. Monet Suomessakin kristityksi kääntyneistä maahanmuuttajista ovat joko kotiseudullaan, matkansa varrella tai Suomessa saaneet tukea SAT-7:n ohjelmista.

Iloloiden ammattitaito tulee käyttöön erityisesti turkinkielisen kanavan työssä sekä katsojien kohtaamisessa sosiaalisessa mediassa.

Yleensä Jumalan valtakunnan viljaa korjataan sirpillä. SAT-7 korjaa sitä leikkuupuimurilla”, sanoi eräs SAT7:n työntekijä.

Tule Mukaan!

Ilolan perhe tarvitsee lähettäjiä: esirukoilijoita ja taloudellisia tukijoita. Haluatko Sinä osallistua leikkuutyöhön Ilolan perheen rinnalla? 

Yhteyshenkilö
aluekoordinaatori Pauliina Hildén, SEKL

Tilaa Ilolan perheen uutiskirje

Ryhdy Ilolan perheen kuukausilahjoittajaksi

Tee kertalahjoitus Ilolan perheen työlle

Voit tukea Ilolan perheen työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21526 (Ilolan perhe). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This