Ilolan perhe

Ilolan perhe on toiminut kristillisen satelliittitelevisioyhtiön SAT-7:n työyhteydessä maaliskuusta 2020 alkaen. Heillä on vahva media-alan ammattitaito ja työkokemus.

SAT-7:n näkyvyysalueella Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa asuu satoja miljoonia muslimeja, joille satelliittitelevisio on ainoa väylä kuulla evankeliumi ja saada totuudellista tietoa kristinuskosta. Eristyksissä eläville, usein vakavaakin vainoa kohtaaville alueen kristityille SAT-7 on kotiseurakunta ja rohkaisun lähde.

SAT-7:n neljällä eri kanavalla on alueella yhteensä yli 20 miljoonaa katsojaa, ja työ laajenee nopeasti. Ohjelmia lähetetään ympäri vuorokauden arabian, farsin ja turkin kielillä. Monet Suomessakin kristityksi kääntyneistä maahanmuuttajista ovat joko kotiseudullaan, matkansa varrella tai Suomessa saaneet tukea SAT-7:n ohjelmista.

Iloloiden ammattitaito on monipuolisesti käytössä erityisesti turkinkielisen kanavan työssä sekä katsojien kohtaamisessa sosiaalisessa mediassa.

Yleensä Jumalan valtakunnan viljaa korjataan sirpillä. SAT-7 korjaa sitä leikkuupuimurilla”, sanoi eräs SAT7:n työntekijä.

Tule mukaan!

Ilolan perhe tarvitsee lähettäjiä: esirukoilijoita ja taloudellisia tukijoita. Haluatko Sinä osallistua leikkuutyöhön Ilolan perheen rinnalla? 

Yhteyshenkilö
Aluekoordinaattori Kirsi Tiira, SEKL

ILMAN VAPAUTTA OLEVAT
Maailmassa on 200 miljoonaa kristittyä, joilla ei ole vapautta elää avoimesti uskonsa mukaan. Kuljemme vainottujen sisartemme ja veljiemme rinnalla, sillä olemme yksi Kristuksen seurakuntaruumis: ”Jos yksi jäsen kärsii, kärsivät kaikki muutkin jäsenet” (1. Kor. 12:26)

Tilaa Ilolan perheen uutiskirje

Ryhdy Ilolan perheen kuukausilahjoittajaksi

Tee kertalahjoitus Ilolan perheen työlle

Voit tukea Ilolan perheen työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21526 (Ilolan perhe). Kiitos tuestasi! Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This