Heinonen Sakari

Hei rakkaat ystävät. Rakastan teitä sydämeni pohjasta ja toivotan teille kaikkea hyvää. Lähettämänne viestit olivat kuin balsamia sielulleni ja minä itkin. Teidän kauttanne löysin rakkauden Jumalan ja myös itseni. Ymmärsin, etten ole yksin enkä ole eristyksissä. Kuulen, miten Isä ja Hänen poikansa kutsuvat minua ja miten Hän antaa rauhaa kipeälle sielulleni.

Tämä on yksi kristillisen satelliittitelevision, SAT-7:n saama palaute. Monelle vaikeissa oloissa tai jopa vainottuna asuvalle kristitylle maan rajojen ulkopuolelta tuleva kristillinen televisio- tai radiolähetys on ainoa mahdollisuus saada opetusta kristinuskosta. SAT-7 vastaa näiden kristittyjen hätään lähettämällä satelliittien välityksellä arabian-, farsin- ja turkinkielisiä kristillisiä ja yhteiskunnallisia ohjelmia Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän alueen maihin.

Työntekijämme Sakari Heinonen toimii lähetysteknikkona SAT-7 PARSin ohjelmatuotannossa Kyproksella. Hän vastaa siitä, että lähettämiseen tarvittava tekniikka toimii. Sakari on kasvanut lähetyslapsena Keniassa, suorittanut diplomi-insinöörin tutkinnon Englannissa ja hankkinut siinä rinnalla taitoja ja pätevyyttä kristilliseen mediatyöhön.

”Vaikka olen asunut muualla kuin Suomessa suurimman osan elämästäni, oma lähteminen ei ollut itsestäänselvyys”, Sakari sanoo. ”Monta kertaa elämässäni olen pyytänyt Jumalaa sulkemaan ja avaamaan ovia tahtonsa mukaan. Olen pitkään kokenut kutsumusta käyttää teknisiä taitojani hengellisessä työssä. SAT-7 PARSin työssä voin toteuttaa tätä unelmaa.”

Sakari Heinosta puhuttelee SAT-7:n työssä erityisesti se, että satelliittitelevisio tuo kristillisen todistuksen niidenkin ihmisten ulottuville, joiden tavoittaminen muilla keinoin olisi vaikeaa ja vaarallista. ”Haluan antaa lahjani ja taitoni käyttöön, jotta sanoma voisi levitä yli ihmisten luomien muurien ja rajojen”, hän sanoo.

Tutustu Sakariin ja hänen työhönsä kristillisessä SAT-7-mediajärjestössä:

ILMAN VAPAUTTA OLEVAT
Maailmassa on 200 miljoonaa kristittyä, joilla ei ole vapautta elää avoimesti uskonsa mukaan. Kansanlähetyksen työntekijät kulkevat vainottujen sisartemme ja veljiemme rinnalla, sillä olemme yksi Kristuksen seurakuntaruumis: ”Jos yksi jäsen kärsii, kärsivät kaikki muutkin jäsenet” (1. Kor. 12:26)

Sakari vierailee myös alla olevalla lähetysvideolla kertomassa mediatyöstään nuorille. Tutustu Sakarin työhön videon kautta:

Tule Mukaan!

Sakari tarvitsee esirukoilijoita ja kuukausilahjoittajia, jotka mahdollistavat hänen työnsä. Olisitko sinä yksi heistä?

Voit liittyä Sakarin lähettäjätiimiin, tukea hänen työtään kertaluonteisesti tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi täyttämällä tämän sivun alalaidasta valitsemasi lomakkeen. Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 20310.

Voit lahjoittaa Sakarin työlle tai ryhtyä hänen kuukausilahjoittajakseen helposti myös MobilePaylla numerolla 91276 (Sakari Heinonen Kyproksella).

Lisätiedot: aluekoordinaattori Anne Tuovinen

Tilaa Sakarin uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Sakarin työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 20310 (Sakari Heinonen). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Sakarin kuukausilahjoittajaksi

Share This