Suutari Sanna

Sanna Suutari on koulutukseltaan tradenomi (ylempi AMK), ja lähti ensimmäiselle työkaudelleen  SAT-7-mediatyöhön Kyprokselle vuonna 2017. Hän työskentelee kristillisen SAT-7-satelliittitelevisioaseman hankehallinnollisissa tehtävissä.

SAT-7 lähettää hyvien uutisten tv-ohjelmia arabian, turkin ja farsin kielillä satelliitin välityksellä Lähi-itään ja Pohjois-Afrikkaan. Työssään SAT-7:n pääkonttorilla kehitys- ja viestintätiimissä Sanna on mahdollistamassa laadukkaiden ohjelmien tuotantoa raportoimalla ohjelmaprojekteista ja katsojapalautteesta, seuraamalla tuotannon edistymistä ja tekemällä hanke-ehdotuksia SAT-7:n yhteistyökumppaneille, jotka rahoittavat ohjelmien tekoa.

SAT-7:n ohjelmat tavoittavat jo yli 20 miljoonaa katsojaa. Ne ottavat aivan erityisellä tavalla huomioon heikoimmassa asemassa olevat ihmiset: lukutaidottomat, kotien suojissa elävät naiset ja lapset sekä kristityt, joilla ei ehkä ole muuta mahdollisuutta kuulla kristillistä opetusta. Vaikeissa oloissa sotien, väkivallan ja ongelmien keskellä eläville ihmisille uutiset Jeesuksen sovitustyöstä ovat mullistavia. Jumalan vilja odottaa korjaajaa.

 Alla olevan videon kautta voit tutustua Sannaan ja hänen työhönsä Kyproksella:

Tule Mukaan!

Sanna tarvitsee esirukoilijoita ja kuukausilahjoittajia, jotka mahdollistavat hänen työnsä. Olisitko Sinä yksi heistä?

Siunausta sinulle.

Lisätiedot: aluekoordinaattori Anne Tuovinen

 

ILMAN VAPAUTTA OLEVAT
Maailmassa on 200 miljoonaa kristittyä, joilla ei ole vapautta elää avoimesti uskonsa mukaan. Kuljemme vainottujen sisartemme ja veljiemme rinnalla, sillä olemme yksi Kristuksen seurakuntaruumis: ”Jos yksi jäsen kärsii, kärsivät kaikki muutkin jäsenet” (1. Kor. 12:26)

Tilaa Sannan uutiskirje

Ryhdy Sannan kuukausilahjoittajaksi

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Sannan työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 24057 (Sanna Suutari). Kiitos tuestasi! Jumalan siunausta sinulle

Lahjoita

Share This