Markus ja Heidi pakolaistyössä

Markuksen ja Heidin yhteisenä näkynä on lähetystyö vähiten tavoitettujen ihmisten parissa. Molemmat toimivat pakolaistyön tehtävissä Kreikassa.

Teologian maisteri, pastori Markus opettaa Raamattua pakolaisille. Uskonnon ja psykologian opettaja Heidi työskentelee naisten käsityökeskuksessa ja pitää Raamatunopetuksia naisille. Markuksen ja Heidin perheeseen kuuluu neljä eloisaa tytärtä.

Markus ja Heidi lähtivät ensimmäiselle työkaudelleen tammikuussa 2020. Heillä on erityisesti sydämellään Keski-Aasiasta lähtöisin olevat pakolaiset, joiden parissa he ovat työskennelleet aiempina vuosina sekä Englannissa että Suomessa.

Kesällä 2023 Markus ja Heidi olivat kotimaanjaksolla Suomessa ja vierailivat nimikkoseurakuntiensa ja lähettävien piirijärjestöjensä tilaisuuksissa kertomassa pakolaistyöstään. Elokuun lopussa he lähtivät toiselle työkaudelleen pakolaistyöhön Kreikkaan.

Jumala on tuonut lähetyskentän Kreikkaan, kun monista suljetuista maista pakolaiset ovat tulleet hakemaan turvapaikkaa Euroopasta. Monien pakolaisten kotimaassa kristinuskoon tutustuminen on lähes mahdotonta. Euroopassa heillä on mahdollisuus ottaa asioista selvää, ja Markus ja Heidi ovat nähneet, kuinka monet haluavat seurata Jeesusta oman henkensäkin uhalla. He haluavat viedä evankeliumia ihmisille, jotka eivät sitä vielä ole kuulleet. Juuri nyt Jumala tekee ihmeellisiä asioita Kreikassa pakolaisten parissa.

”Kuinka ihanat ovat vuorilla ilosanoman tuojan askelet! Hän ilmoittaa rauhan tulon, tuo suuren ilosanoman, hän tuo pelastuksen sanoman ja sanoo Siionille: Sinun Jumalasi on nyt Kuningas!”
Jes. 52:7

Haluatko sinä olla yhdessä Markuksen ja Heidin kanssa viemässä sanomaa Jeesuksesta pakolaisille Kreikassa?

Voit lahjoittaa Markuksen ja Heidin pakolaistyölle tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi helposti MobilePaylla numerolla 77317.

Voit tukea heidän työtään myös kertalahjoituksella tai liittymällä kuukausilahjoittaksi alla olevien painikkeiden kautta tai verkkopankissasi. Tehdessäsi lahjoitussopimuksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Markuksen ja Heidin viitenumero on 21513.

YHTEYSHENKILÖ:
18.2.2024 saakka apulaislähetysjohtaja Teijo Peltola, Kansanlähetys

19. – 29.2.2024 lähetysjohtaja Daniel Nummela, Kansanlähetys

Tilaa Markuksen ja Heidin uutiskirje

Ryhdy Markuksen ja Heidin kuukausilahjoittajaksi

Voit tukea Markuksen ja Heidin työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21513 (Markus ja Heidi A). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This