Markus ja Heidi pakolaistyössä

Markuksen ja Heidin yhteisenä näkynä on lähetystyö vähiten tavoitettujen ihmisten parissa. He tekivät neljä vuotta työtä maahanmuuttajien parissa Englannissa, kunnes keväällä 2015 palasivat perheineen takaisin Suomeen. Jumalan johdatus oli ihmeellinen, kun vuoden loppuun mennessä Suomeen oli saapunut yli 30 000 turvapaikanhakijaa. Jumala oli tuonut lähetyskentän tänne kotimaahan!

Markus on koulutukseltaan teologian maisteri. Hän on toiminut vuodesta 2016 alkaen toisena pastorina farsinkielisessä jumalanpalvelusyhteisössä ja kiertänyt seurakunnissa varustamassa kristittyjä kohtaamaan maahanmuuttajia. Heidi on uskonnon ja psykologian opettaja. Markuksen ja Heidin perheeseen kuuluu kolme eloisaa tytärtä.

Markus ja Heidi valmistuivat lähetystyöntekijöiksi Kansanlähetyksen lähetyslinjalta ja lähtivät ensimmäiselle työkaudelleen tammikuussa 2020. Heillä on erityisesti sydämellään Keski-Aasiasta lähtöisin olevat pakolaiset, joiden parissa he ovat työskennelleet viime vuodet Suomessa.

Jumala on tuonut lähetyskentän Kreikkaan, kun monista suljetuista maista pakolaiset ovat tulleet hakemaan turvapaikkaa Euroopasta. Monien pakolaisten kotimaassa kristinuskoon tutustuminen on lähes mahdotonta. Euroopassa heillä on mahdollisuus ottaa asioista selvää, ja Markus ja Heidi ovat nähneet, kuinka monet haluavat seurata Jeesusta oman henkensäkin uhalla. He haluavat viedä evankeliumia ihmisille, jotka eivät sitä vielä ole kuulleet. Juuri nyt Jumala tekee ihmeellisiä asioita Kreikassa pakolaisten parissa.

Haluatko sinä olla yhdessä Markuksen ja Heidin kanssa viemässä sanomaa Jeesuksesta maahanmuuttajille Kreikassa?

”Kuinka ihanat ovat vuorilla ilosanoman tuojan askelet! Hän ilmoittaa rauhan tulon, tuo suuren ilosanoman, hän tuo pelastuksen sanoman ja sanoo Siionille: Sinun Jumalasi on nyt Kuningas!”
Jes. 52:7

YHTEYSHENKILÖ:
Aluekoordinaattori Toni Lindholm, Kansanlähetys

Tilaa Markuksen ja Heidin uutiskirje

Ryhdy Markuksen ja Heidin kuukausilahjoittajaksi

Voit tukea Markuksen ja Heidin työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21513 (Markus ja Heidi A). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This