Hengellistä kotia rakentamassa

Kansanlähetys on luterilainen lähetysherätysliike. Viemme ilosanomaa kaikille kansoille. Kutsumme kristittyjä Jumalan valtakunnan työhön – olemaan suuressa mukana.

Luotamme Raamattuun ja haluamme elää uskollisesti sen mukaan. Luemme, opetamme ja julistamme sitä ahkerasti. Työskentelemme sen eteen, että Jumalan sana synnyttäisi henkilökohtaisen uskon Jeesukseen Kristukseen.

Kaipaamme aitoa herätystä, jossa näemme ja koemme, mitä on olla syntinen ja vanhurskautettu Pyhän Jumalan edessä. Elämme armosta, joka antaa meille rohkeutta toimia lähimmäisemme ja Jumalan valtakunnan parhaaksi. Elämme päivittäisessä parannuksessa.

Arvomme ovat uskollisuus, perheystävällisyys, palvelualttius, laadukkuus ja läpinäkyvyys. Pyrimme tuomaan kristinuskon totuudet tähän aikaan selkeästi ja kirkkaasti.

Liikkeemme koostuu piirijärjestöistä ja paikallisista ryhmistä. Rakennamme yhdessä hengellistä kotia, jossa uskovat voivat kasvaa tasapainoisiksi kristityiksi. Rohkaisemme ja varustamme toisiamme palvelemaan kunkin saamilla lahjoilla. Osoitamme Kristuksen rakkautta sanoin ja teoin.

Teemme yhteistyötä näkymme ja uskomme mukaisesti. Kuljemme vainottujen kristittyjen rinnalla. Yhdessä muiden kristittyjen kanssa tahdomme kantaa Kristuksen ristiä.

 

Kyllä, haluan olla mukana:

  • Tutustu Oppiperustaan

    Huom. Kansanlähetyspiirin viralliseksi jäseneksi voi liittyä sääntöjemme mukaan vain piirihallituksen hyväksymispäätöksen kautta. Olemme sinuun yhteydessä.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Tutustu oman alueesi Kansanlähetyksen toimintaan

Tutustu Uusi Tie -lehteen (tilaukset myös tätä kautta)

Share This