Tuovinen Anne

FM, opettaja ja työnohjaaja Anne Tuovinen on toiminut Kansanlähetyksen lähetystyöntekijänä (1995–2010), Kansanlähetysopiston kansainvälisyyslinjan linjavastaavana (2010–2014) ja Kansanlähetyksen aluekoordinaattorina vuodesta 2014 alkaen.

Kristillistä medialähetystyötä Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa tekevä SAT-7 -mediajärjestö kutsui Anne Tuovisen työelämävalmentajakseen (Professional Development Coach). SAT-7 lähettää arabian-, farsin- ja turkinkielisiä televisio-ohjelmia neljällä eri kanavalla tukeakseen toiminta-alueensa vainottuja kristittyjä ja kirkkoja, korjatakseen toiminta-alueella kristinuskoon liitettävää väärää tietoa ja pitääkseen esillä terveitä yhteiskunnallisia arvoja. Tärkeä osa työtä ovat katsojayhteystiimit, jotka vastaavat puhelimitse ja sosiaalisessa mediassa katsojien kysymyksiin, toimivat esirukouspalveluna, antavat sielunhoitoa, lähettävät Raamattuja ja ohjaavat seurakuntayhteyteen, jos mahdollista.

SAT-7:n yhtenä strategisena tavoitteena on kehittää henkilöstön osaamisen ja työhyvinvoinnin johtamista, jotta lahjakkaiden nuorten kristittyjen työura SAT-7:n palveluksessa voisi olla pitkä, hedelmällinen ja nousujohteinen. Lahjoiltaan ainutlaatuisia, työssään pätevöityneitä ja kristittyjä työntekijöitä on Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan olosuhteissa vaikea korvata. Anne Tuovisen asiantuntemusta SAT-7 käyttää erityisesti henkilöstökoulutuksen suunnitteluun, mentorointiverkoston luomiseen ja keskijohdon esimiestyön sekä tiimityön kehittämiseen.

Anne Tuovinen jatkaa osa-aikaisena työtään Kansanlähetyksen Kyproksella ja Papua-Uudessa-Guineassa asuvien työntekijöiden esimiehenä osittain Kyprokselta käsin. Hän toimii parhaillaan SAT-7:n palveluksessa ensimmäisellä neljän vuoden työkaudellaan, joka alkoi 1.10.2021.

Tule Mukaan!

Anne tarvitsee esirukoilijoita ja kuukausilahjoittajia, jotka mahdollistavat hänen työnsä kristillisessä mediatyössä Lähi-idässä. Olisitko Sinä yksi heistä?

Voit liittyä Annen lähettäjätiimiin, tukea hänen työtään kertaluonteisesti tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi täyttämällä tämän sivun alalaidasta valitsemasi lomakkeen. Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 34762 (Anne Tuovinen)

Voit lahjoittaa Annen työlle Kyproksella tai ryhtyä hänen kuukausilahjoittajakseen helposti MobilePaylla numerolla 48084 (Anne Tuovinen Kyproksella).

Siunausta sinulle.

Lisätiedot SAT-7-mediatyöstä: aluekoordinaattori Mikko Tiira, Kansanlähetys

ILMAN VAPAUTTA OLEVAT
Maailmassa on 200 miljoonaa kristittyä, joilla ei ole vapautta elää avoimesti uskonsa mukaan. Kuljemme vainottujen sisartemme ja veljiemme rinnalla, sillä olemme yksi Kristuksen seurakuntaruumis: ”Jos yksi jäsen kärsii, kärsivät kaikki muutkin jäsenet” (1. Kor. 12:26)

Tilaa Annen uutiskirje

Ryhdy Annen kuukausilahjoittajaksi

Tee kertalahjoitus Annen työlle

Voit tukea Annen työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 34762 (Anne Tuovinen). Kiitos tuestasi! Jumalan siunausta sinulle

Lahjoita

Share This