Etiopia

Etiopia on ilon, hymyjen, naurun ja kauneuden maa. Vaikka se on yksi maailman köyhimmistä maista, siellä iloitaan pienistäkin asioista. Työtön iloitsee vaikka hän saisi töitä vain päiväksi. Seurakunnassa iloitaan kirkon uudesta peltikatosta, vaikka kovalla sateella se ropisee niin, että saarnasta ei kuule sanaakaan.

Yhteistyökumppanimme Etiopiassa on Mekane Yesus -kirkko, joka on maailman suurin luterilainen kirkko yli 10 miljoonan jäsenmäärällä. Nopeasti kasvava kirkko tarvitsee monenlaista tukea. Kansanlähetys tukee kirkon työntekijäkoulutusta seminaarissa opiskelevia etiopialaisia opiskelijoita tukemalla.

Työntekijämme Etiopiassa tekevät  raamatunkäännös- ja lukutaitotyötä  sekä sairaalatyötä. Kansanlähetys tukee myös Mekane Yesus -kirkon >>kummilapsiohjelmaa.  Neljässä eri projektissa neljällä paikkakunnalla on 110 lasta, yhteensä 440 kummilasta. Suomalaiset kummit tukevat 30 euron kuukausimaksulla lasten koulutusta, terveydenhoitoa ja ravitsemusta. Myös lasten perheet saavat tukea.

Tule mukaan siunaamaan Etiopiaa rukouksin, kertalahjoituksella tai liittymällä työntekijän lähettäjätiimiin.

Työntekijämme Etiopiassa:

Lisätietoa Etiopian aluekoordinaattorilta Pauliina Hildéniltä.

Tue työtämme Etiopiassa kertalahjoituksella.

Voit lahjoittaa netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa annetuin tilitiedon viitteellä 75006. Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä liittymällä Etiopian työntekijän lähettäjätiimiin. Kiitos lahjastasi!

Lahjoita

Share This