Etiopia

Etiopia on ilon, hymyjen, naurun ja kauneuden maa. Vaikka se on yksi maailman köyhimmistä maista, siellä iloitaan pienistäkin asioista. Työtön iloitsee, vaikka hän saisi töitä vain päiväksi. Seurakunnassa iloitaan kirkon uudesta peltikatosta, vaikka kovalla sateella se ropisee niin, että saarnasta ei kuule sanaakaan.

Yhteistyökumppanimme Etiopiassa on Mekane Yesus -kirkko, joka on maailman suurin luterilainen kirkko yli 10 miljoonan jäsenmäärällä. Nopeasti kasvava kirkko tarvitsee monenlaista tukea.

Kansanlähetys haluaa vahvistaa Mekane Yesus -kirkkoa tukemalla etiopialaisten kristittyjen opiskelua kirkon työhön. Mahdollistamme opiskelua stipendien avulla ja olemme mukana rakentamassa kirkon koulutuskeskusta Jimman kaupunkiin, muslimialueelle, jossa kirkko kasvaa nopeasti sekä diakoniatyön että julistustyön kautta.

Työntekijämme Etiopiassa tekevät  raamatunkäännös- ja lukutaitotyötä  sekä sairaalatyötä. Kansanlähetyksen kautta rahoitetaan myös Mekane Yesus -kirkon Jimman alueen >>kummilapsiohjelma.  Neljässä eri projektissa neljällä paikkakunnalla on 110 lasta, yhteensä 440 kummilasta. Suomalaiset kummit tukevat 30 euron kuukausimaksulla lasten koulutusta, terveydenhoitoa ja ravitsemusta. Myös lasten perheet saavat tukea. Kummilapsityöhön saadulla yleistuella teemme välttämättömiä hankintoja ja korjauksia sekä korjaamme inflaation vaikutusta kahdeksan etiopialaisen työntekijän palkkoihin.

Tule mukaan siunaamaan Etiopiaa rukouksin, kertalahjoituksella tai liittymällä työntekijän lähettäjätiimiin.

Työntekijämme Etiopiassa:

Lisätietoja antaa vs. aluekoordinaattori Sanna Suutari, Kansanlähetys

 

Tue työtämme Etiopiassa kertalahjoituksella.

Voit lahjoittaa netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa annetuin tilitiedon viitteellä 75006. Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä liittymällä Etiopian työntekijän lähettäjätiimiin. Kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This