Mediatyö – SAT-7

Maailmassa on arviolta 200 miljoonaa kristittyä, joilla ei ole vapautta uskoa ja elää uskonsa mukaan. Heistä suuri osa asuu niin sanotun 10/40-ikkunan alueella, joka ulottuu länsi-Afrikan Marokosta pitkälle Aasiaan saakka.

Monelle vaikeissa oloissa tai jopa vainottuna asuvalle kristitylle maan rajojen ulkopuolelta tuleva kristillinen televisio- tai radiolähetys on ainoa mahdollisuus saada opetusta kristinuskosta. SAT-7 vastaa näiden kristittyjen hätään lähettämällä satelliittien välityksellä arabian-, farsin- ja turkinkielisiä kristillisiä ja yhteiskunnallisia ohjelmia Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän alueen maihin. Näillä alueilla kristityt elävät pienenä vähemmistönä ja painostuksen alaisena. Totuudellinen opetus Raamatusta ja Jeesuksesta muokkaa myös heidän naapuriensa sydämiä ymmärtämään, mistä kristinuskossa on kysymys.

Yhdellä eurolla voidaan kustantaa yhdelle katsojalle koko vuodeksi kristillistä tv-ohjelmaa. Kansanlähetys on yksi SAT-7:n kannattajajäsenistä ja lähetämme työhön työntekijöitä.

Työntekijämme Sakari Heinonen toimii lähetysteknikkona SAT-7:n farsinkielisessä ohjelmatuotannossa Kyproksella. Sanna Suutari toimii SAT-7:n kansainvälisessä toimistossa hankehallinnollisissa tehtävissä. Vuonna 2020 työhön lähti kaksi uutta mediatyön ammattilaista. Ilolan perhe toimii SAT-7:n työyhteydessä erityisesti turkinkielisen kanavan työssä. He kohtaavat katsojia myös sosiaalisessa mediassa. Vuonna 2021 Anne Tuovinen sai kutsun SAT-7:n paikallisen henkilöstön työelämätaitojen valmentajaksi ja mentoriksi sekä kehittämään henkilöstökoulutusta.

SAT-7:n ohjelmilla on jo 25 miljoonaa katsojaa, ja näkyvyysalueella asuu jopa 500 miljoonaa ihmistä. Lisäksi monet heistä ovat pakolaisina eri puolilla maailmaa. Kaikki he tarvitsevat evankeliumia. Tule mukaan yhteiseen työhön esirukouksin, tukemalla mediatyötä tai liittymällä Sakarin, Sannan, Ilolan perheen tai Annen lähettäjätiimiin.

Voit lukea SAT-7:n suomeksi käännettyjä lehtiä materiaalipankistamme.

Lisätiedot aluekoordinaattori Mikko Tiira, SEKL

Tue SAT-7 mediatyötä kertalahjoituksella.

Tuen voi maksaa myös tilisiirrolla sivun alareunassa ilmoitetuille tileille viitenumerolla 59006. Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä alapuolella olevan painikkeen kautta tai liittymällä Sakarin, Sannan, Ilolan perheen tai Annen lähettäjätiimiin painamalla heidän nimestään ylläolevassa tekstissä. Kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Tule kuukausilahjoittajaksi

Share This