Sanna Suutari mediatyössä Kyproksella

29.4.2019

Tiesitkö, että hallinnollinen työ toimiston pöydän ääressä SAT-7-mediajärjestössä on myös lähetystyötä? Tutustu lähetystyöntekijä Sanna Suutariin oheisella videolla, jolla hän kertoo työstään kristillisen satelliittitelevisiokanavan SAT-7:n hankehallinnollisissa tehtävissä.

SAT-7 lähettää hyvien uutisten tv-ohjelmia arabian, turkin ja farsin kielillä satelliitin välityksellä Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan asukkaille. Työssään SAT-7:n pääkonttorilla projektinhallintatiimissä Sanna on mahdollistamassa laadukkaiden ohjelmien tuotantoa: hän raportoi ohjelmaprojekteista ja katsojien palautteesta, seuraa tuotannon edistymistä ja tekee hanke-ehdotuksia SAT-7:n yhteistyökumppaneille, jotka rahoittavat ohjelmien tekoa.

Sanna on kesällä tulossa kotimaanjaksolle Suomeen. Lisätietoja Sannasta sekä mahdollisuuksista tavata häntä kotimaanjakson aikana voit lukea tästä.

Sanna tarvitsee esirukoilijoita ja kuukausilahjoittajia, jotka mahdollistavat hänen työnsä. Haluaisitko Sinä tulla mukaan Sannan lähettäjäksi?

Tule mukaan!

  • Liity Sannan lähettäjätiimiin ja tilaa hänen uutiskirjeensä tästä.
  • Lahjoita: voit tukea Sannan työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi täyttämällä sivun oikeasta laidasta (mobiilissa alla) aukeavan lomakkeen. Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin, tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 24057 (Sanna Suutari).
  • Rukoile, että tämän artikkelin kautta lähetystyö tulee tunnetuksi ja evankeliumin sanoma leviää! Kiitos!
Share This