Menkää ja tehkää – keräys koulutustyölle

Kuvassa olevaa etiopialaista pastori Abiyot Agedea vainottiin ja pahoinpideltiin lapsena. Turva löytyi kotikylän kristillisestä kirkosta, jonka rappusella hän asui vuosien ajan. Jo pienenä poikana Abiyot kiersi lähikyliä kertoen Jeesuksesta sekä soittaen itse rakentamallaan kitaralla ja rummuilla.

Myöhemmin hän muutti Gidolen pikkukaupunkiin, jossa hän sai opiskella Raamattua ja toimia kotiseurakuntansa evankelistana. Seurakunta arvosti Abiyotin lahjoja ja lähetti hänet pappiskurssille. Nykyisin Abiyot toimii kotiseurakuntansa pappina. Kansanlähetys on tukenut Abiyotin kehittymistä sananjulistajana ja mahdollistanut hänen työtään. Kuvassa Abiyot on vaimonsa Mikaelin kanssa.

Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.
Matt. 28:19-20

Lähetyskäskyssä Jeesus kehottaa meitä opettamaan. Ilman kristillistä opetusta ja juurtumista Jumalan sanaan elämän ja uskon perusta jää hataraksi. Vaarana on joutua “ajelehtimaan kaikenlaisten opin tuulten heiteltävinä”.

Kansanlähetys tekee ja tukee koulutustyötä useassa eri maassa. Koulutuksen ja kouluttajien tarve työalueillamme on suuri:

  • Tuemme ja koulutamme yhteistyökirkkojemme työntekijöitä ja vastuunkantajia Etiopiassa, Tansaniassa, Japanissa, Venäjällä, Etu-Aasiassa sekä Euroopassa.
  • Tuemme kirkon koulutuskeskuksen rakentamista Etiopian Jimmassa, jotta seurakunnat saisivat kipeästi kaipaamiaan pappeja ja työntekijöitä.
Etiopian Mekane Yesus -kirkon Airan seminaarin valmistujaiset kesäkuussa 2022. Kuva: Airan seminaari
Etiopian Mekane Yesus -kirkon Airan seminaarissa oli valmistujaiset kesäkuussa 2022. Kansanlähetys tukee vuosittain muutamia opiskelijoita siellä. Yksi stipendiaateistamme valmistui tänä vuonna. Kuva: Airan seminaari

Koulutustyön hedelmät moninkertaistuvat, kun ilosanoma Jeesuksesta ja kristillinen opetus saavat koulutettujen kautta levitä uusille ihmisille ja alueille.

LUE juuri ilmestynyt Suuressa mukana -lehti, joka käsittelee monipuolisesti koulutustyötämme >>tästä.

Luterilainen koulutus ja kristillinen kasvatus ovat parasta, mitä voimme antaa Inkerin kirkolle.
Kansanlähetyksen Venäjän lähetystyöntekijä Juha Saari

Sinun tuellasi evankeliumi etenee

Anna lähimmäisillemme mahdollisuus opiskella kirkon työntekijäksi tai vastuunkantajaksi. Sen kautta he saavat toteuttaa Jumalan kutsua omassa elämässään.

Muista työtä rukouksin ja lahjoita Menkää ja tehkää -keräykseen, jonka tuotto kohdistuu:

  • yhteistyökirkon oppilaitoksen rakennushankkeeseen
  • opiskelijoiden stipendeihin
  • koulutustyötä tekevien työntekijöidemme palkka- ja työkuluihin.

Jokainen lahjoitus on tärkeä.

Voit lahjoittaa tämän sivun alaosassa olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 70331 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Voit lahjoittaa myös:

  • soittamalla 0600 180 10 (hinta 10,01 € + pvm/mpm) tai 0600 190 90 (hinta 20,45 € + pvm/mpm)
  • MobilePayllä, 37850, kommenttikenttään: Koulutustyö

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

 

Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu.
Kol. 2:7

Lue, kehoita ja opeta ahkerasti, kunnes minä tulen.
1. Tim. 4:13 (KR38)

 

Sivun pääkuva: Jarkko Viljanen

Lahjoita Menkää ja tehkää -keräykseen

Oheisesta painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lahjoituksesi ohjautuu Kansanlähetykselle Checkout Finland Oy:n kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lahjoita

Share This