Japanin kirkko tarvitsee yhä lähetystyöntekijöitä

28.9.2022

Kuvassa Kansanlähetyksen lähetysjohtaja Daniel Nummela (vas.), Shinji Ishizaki ja apulaislähetysjohtaja Teijo Peltola Kansanlähetyspäivillä. Kuva: Philippe Gueissaz 

Japanilainen pastori Shinji Ishizaki vieraili Kansanlähetyspäivillä Ryttylässä heinäkuun alussa. Ishizaki toimii pastorina Takaokan luterilaisessa seurakunnassa sekä rehtorina Koben luterilaisessa teologisessa seminaarissa. Tässä opinahjossa hän itse aloitti opinnot 42-vuotiaana.

Japanissa seurakunnat ovat pieniä ja yksi pastori saattaa johtaa kahta tai kolmea seurakuntaa. Ishizaki kertoo, että japanilaiset kyllä ymmärtävät, että kristinusko on hyvä asia, mutta he eivät halua kääntyä kristityiksi.

– Seurakuntiin tarvitaan lisää pastoreita, evankelistoja ja lähetystyöntekijöitä evankelioimaan japanilaisia, Ishizaki toteaa.

Kuuntele Shinji Ishizakin haastattelu, joka oli Kansanlähetyksen Raamattuavain Extra -ohjelmassa Radio Deissä 11.6.2022 >>tästä.

Toim. Marja Neuvonen. Artikkeli on ilmestynyt Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä 3/2022.

***

Tule mukaan

Kansanlähetys tekee ja tukee koulutustyötä useassa eri maassa. Koulutuksen ja kouluttajien tarve työalueillamme on suuri:

  • Tuemme ja koulutamme yhteistyökirkkojemme työntekijöitä ja vastuunkantajia Etiopiassa, Tansaniassa, Japanissa, Venäjällä, Etu-Aasiassa sekä Euroopassa.
  • Tuemme kirkon koulutuskeskuksen rakentamista Etiopian Jimmassa, jotta seurakunnat saisivat kipeästi kaipaamiaan pappeja ja työntekijöitä.

Koulutustyön hedelmät moninkertaistuvat, kun ilosanoma Jeesuksesta ja kristillinen opetus saavat koulutettujen kautta levitä uusille ihmisille ja alueille.

Anna lähimmäisillemme mahdollisuus opiskella kirkon työntekijäksi tai vastuunkantajaksi.

Muista työtä rukouksin ja lahjoita Menkää ja tehkää -keräykseen, jonka tuotto kohdistuu:

  • Jimman koulutuskeskuksen rakennushankkeeseen
  • opiskelijoiden stipendeihin
  • koulutustyötä tekevien työntekijöidemme palkka- ja työkuluihin.

LUE lisää keräyksestä >>tästä.

Voit lahjoittaa tämän sivun alaosassa olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 70331 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Voit lahjoittaa myös:

  • soittamalla 0600 180 10 (hinta 10,01 € + pvm/mpm) tai 0600 190 90 (hinta 20,45 € + pvm/mpm)
  • MobilePayllä, 37850, kommenttikenttään: Koulutustyö

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita Menkää ja tehkää -keräykseen koulutustyölle

Oheisesta painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lahjoituksesi ohjautuu Kansanlähetykselle Checkout Finland Oy:n kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lahjoita

Share This