Parasta mitä voimme antaa Inkerin kirkolle

23.9.2022

– Inkerin kirkko toimii monin tavoin epävakaassa tilanteessa ja jatkaa evankeliumin julistamista, toteaa Kansanlähetyksen Venäjän lähetystyöntekijä Juha Saari. Hän näkee, että Venäjällä on hengellistä etsintää ja ihmiset ovat avoimia.

Saari on toiminut lähetystyöntekijänä Inkerin kirkossa jo yli kaksikymmentä vuotta. Hän työskentelee tällä hetkellä Suomesta käsin koulutus- ja konsultointitehtävissä.

– Kirkon tulevaisuuden rakentamisessa työntekijöillä on valtavan suuri merkitys. Luterilainen koulutus ja kristillinen kasvatus ovat parasta, mitä voimme antaa Inkerin kirkolle. Toivomme, että ystävät eivät meitä unohda, vaan haluavat edelleen tukea niin rukouksin kuin taloudellisesti, Juha Saari sanoo.

Hän muistuttaa, että Suomen evankelisluterilaisen kirkon seurakunnat voivat kerätä suosituskolehdin Inkerin kirkon koulutustyöhön.

– Rukoillaan Inkerin kirkon puolesta, piispa Ivan Laptevin puolesta, Kelton koulutuskeskuksen ja sen tulevan uuden rehtorin Konstantin Subbotinin puolesta, sekä tukea taloudellisiin haasteisiin.

Toim. Marja Neuvonen

Kuva: Philippe Gueissaz

Artikkeli on ilmestynyt Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä 3/2022.

***

Tule mukaan

Kansanlähetys tekee ja tukee koulutustyötä useassa eri maassa. Koulutuksen ja kouluttajien tarve työalueillamme on suuri:

  • Tuemme ja koulutamme yhteistyökirkkojemme työntekijöitä ja vastuunkantajia Etiopiassa, Tansaniassa, Japanissa, Venäjällä, Etu-Aasiassa sekä Euroopassa.
  • Tuemme kirkon koulutuskeskuksen rakentamista Etiopian Jimmassa, jotta seurakunnat saisivat kipeästi kaipaamiaan pappeja ja työntekijöitä.

Koulutustyön hedelmät moninkertaistuvat, kun ilosanoma Jeesuksesta ja kristillinen opetus saavat koulutettujen kautta levitä uusille ihmisille ja alueille.

Anna lähimmäisillemme mahdollisuus opiskella kirkon työntekijäksi tai vastuunkantajaksi.

Muista työtä rukouksin ja lahjoita Menkää ja tehkää -keräykseen, jonka tuotto kohdistuu:

  • Jimman koulutuskeskuksen rakennushankkeeseen
  • opiskelijoiden stipendeihin
  • koulutustyötä tekevien työntekijöidemme palkka- ja työkuluihin.

Voit lahjoittaa tämän sivun alaosassa olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 70331 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Voit lahjoittaa myös:

  • soittamalla 0600 180 10 (hinta 10,01 € + pvm/mpm) tai 0600 190 90 (hinta 20,45 € + pvm/mpm)
  • MobilePayllä, 37850, kommenttikenttään: Koulutustyö

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita Menkää ja tehkää -keräykseen koulutustyölle

Oheisesta painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lahjoituksesi ohjautuu Kansanlähetykselle Checkout Finland Oy:n kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lahjoita

Share This