Alajoki Markus, ulkomaantyönjohtaja

Olen teologian maisteri, pastori Markus Alajoki. Näkynäni on ollut jo pitkään lähetystyö vähiten tavoitettujen ihmisten parissa. Olemme toimineet yhdessä vaimoni kanssa perheenä pakolaistyön tehtävissä Kreikassa eristyisesti Keski-Aasiasta tulevien pakolaisten parissa tammikuusta 2020 alkaen. Jo tätä ennen olemme perheenä työskennelleet liikkeellä olevien kansojen parissa niin Suomessa kuin Englannissa.

Tehtävänäni Kreikassa on ollut opettaa Raamattua pakolaisille. Vaimoni Heidi on työskennellyt naisten käsityökeskuksessa ja pitänyt Raamatunopetuksia naisille. Perheeseemme kuuluu neljä tytärtä.

Kansanlähetyksen liittohallitus kutsui minut uudeksi ulkomaantyönjohtajaksi ja aloitin tehtävässäni 1.3.2024. Ulkomaantyönjohtajana vastaan Kansanlähetyksen lähetystyön strategisesta suunnittelusta ja operatiivisesta johtamisesta sekä kansainvälisistä verkostoista. Tehtäväni suuntautuu kokonaan ulkomaiseen työhön eri Kansanlähetyksen työalueilla. Vaativassa tehtävässäni tarvitsen edelleen esirukouksia ja taloudellista tukea.

Tule mukaan!

Tulisitko sinä mukaan tukemaan työtäni esirukouksin ja taloudellisesti tukien?

Voit lahjoittaa työlleni tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi helposti MobilePaylla numerolla 77317.

Voit tukea työtäni liittymällä kuukausilahjoittaksi tai kertalahjoituksella alla olevien painikkeiden kautta tai verkkopankissasi. Tehdessäsi lahjoitussopimuksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52 ja viitenumero on 21513.

Lämmin kiitos kaikesta tuestasi!

Yhteystiedot: ulkomaantyönjohtaja Markus Alajoki

Tilaa uutiskirjeeni

Tule kuukausilahjoittajaksi

Voit tukea työtäni liittymällä kuukausilahjoittaksi verkkopankissasi. Tehdessäsi lahjoitussopimuksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Markuksen viitenumero on 21513. Lämmin kiitos tuestasi!

Tue työtäni kertalahjoituksella

Voit tukea Markuksen työtä myös kertalahjoituksella tämän painikkeen kautta tai verkkopankissasi. Tehdessäsi lahjoitussopimuksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52 ja viitenumero 21513. Lämmin kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This