Haveriset

”Tämä oli joulun paras lahja, niin arvokas, ettei sille voi laittaa hintaa.”

Näin totesi eräs nuori mies, joka Mun kielinen Raamattu -projektissa sai kaksikielisen Raamatun omakseen. Lähettimme, joka vastasi projektista Bulgariassa, kiersi seurakuntalaisten kanssa Krushevon kylän turkkilaisalueen talot jakamassa näitä Kansanlähetyksen juniorityön kampanjan avulla hankittuja Raamattuja.
– Suurin osa otti lahjan iloiten vastaan, ja erityisesti kirjan kaksikielisyys innosti monia. Rukoillaan, että lahjan saajat sitä lukemalla oppisivat tuntemaan Jeesuksen ja löytäisivät tien seurakuntaan, lähettimme kertoi.

Haverisen perhe työskentelee Bulgariassa Krushevon luterilaisessa seurakunnassa, jonka jäsenet ovat millet-turkkilaisia. Jouni on koulutukseltaan nuoriso-ohjaaja, Jonna on farmaseutti.

Jouni tukee seurakuntatyössä pastori Feymi Madjirovia, tekee nuorisotyötä ja järjestää erilaisia koulutuksia ja leirejä. Seurakunta sai joulukuussa 2020 suomalaisten tuella oman kirkkorakennuksen ja parhaillaan kootaan varoja seurakunnan leiritoimintaan. Donkin leirilahja Bulgariaan on Kansanlähetyksen juniorityön ja Peshteran seurakunnan yhteinen hanke, jossa autetaan seurakuntaa leirien järjestämisessä. Seurakunta on itse vastuussa leirin toteuttamisesta ja saa Donkin leirilahjana tukea leirin järjestämiseen siinä suhteessa, kuin on itse kerännyt siihen varoja.

Tutustu Haverisiin ja heidän työhönsä Bulgariassa Facebookissa ja alla olevan videon kautta:

Tule mukaan Haveristen lähettäjäksi ja liity heidän lähettäjätiimiinsä!

YHTEYSHENKILÖ
aluekoordinaattori Kirsi Tiira, SEKL

 

Tilaa Haveristen uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Haveristen työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 20226 (Haveriset). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Haveristen kuukausilahjoittajaksi

Share This