Donkin leirilahja Bulgariaan

Melkein jokaisella meistä on ikimuistoisia kokemuksia seurakunnan leireistä. Leirit ovat tärkeitä myös seurakuntien elämän kannalta.

Leireistä on moneksi. Ne rakentavat yhteisöllisyyttä, kun yhdessä vietetty aika ja jaetut kokemukset luovat yhteyttä. Leireillä voidaan syventää opetusta, kun päivätoiminnassa ei aina voida paneutua eri aiheisiin niin syvällisesti, kuin niiden käsitteleminen vaatisi. Leireillä se on mahdollista. Leireillä lapset voivat pienten palvelutehtävien avulla kasvaa ottamaan vastuuta suuremmistakin asioista elämässään. Hyvän uutisen kertomiseen Jumalan rakkaudesta leirit ovat parhaita paikkoja. Kun kutsuu ystäviä mukaan leirille, on hieno mahdollisuus mukavan tekemisen lomassa tehdä seurakunnan porukkaa ja Jeesusta tunnetuksi.

Bulgariassa on seurakuntia, joilla olisi intoa ja halua järjestää leirejä lapsille, nuorille ja aikuisille. Ongelmana vain on, ettei kaikilla seurakuntalaisilla ole varaa leirimaksuihin. Seurakunnillakaan ei ole taloudellisia voimavaroja tarjota leirejä vähävaraisille seurakuntalaisille maksuttomasti.

Donkin leirilahja Bulgariaan mahdollistaa sen, että joku lapsi, nuori tai aikuinen pääsee leirille. Samalla me suomalaiset saamme olla mukana lähetystyössä ja auttamassa seurakuntia Bulgariassa kasvamaan ja rakentumaan yhteisönä.

Osallistumalla tähän keräykseen voit auttaa konkreettisesti seurakuntia Bulgariassa ja olet mukana lähetystyössä. Omastaan antaminen toisten hyväksi ja maailmalla olevien kristittyjen muistaminen rukouksin rikastuttavat myös antajaansa.

Donkin leirilahja Bulgariaan on Kansanlähetyksen juniorityön ja Peshteran seurakunnan yhteinen hanke, jossa autetaan seurakuntaa leirien järjestämisessä. Seurakunta on itse vastuussa leirin toteuttamisesta ja saa Donkin leirilahjana tukea leirin järjestämiseen siinä suhteessa, kuin on itse kerännyt siihen varoja. Noin 35 eurolla yksi leiriläinen pääsee mukaan leirille. Voit osallistua Donkin leirilahjaan oheisen painikkeen kautta tai pankissa tilille
OP: FI14 5043 1920 0034 52
TAI NORDEA: FI83 2070 1800 0283 25
viite 77059.

Tue leiritoimintaa Bulgariassa

Voit lahjoittaa oheisen painikkeen kautta tai suoraan pankissasi tilille
OP: FI14 5043 1920 0034 52
TAI NORDEA: FI83 2070 1800 0283 25
viitteellä viite 77059
Kiitos lahjastasi.
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This