Miestenpäivillä avataan näköaloja maailmantilanteeseen toivon ja rohkeuden pohjalta

26.10.2022

Mainos

Vielä ehdit ilmoittautua Miestenpäiville! Ilmoittautumisaika päättyy huomenna torstaina 27.10! Kansanlähetysopistolla Ryttylässä 4.–6.11.2022 järjestettävien miestenpäivien teemana on Nostakaa päänne. Tapahtuman johtaja Ilkka Rytilahden mukaan viikonlopun aikana paneudutaan maailmantilanteeseen toivon näkökulmasta. 

”Puhujavastuussa on miehiä, joilla on työnsä vuoksi näköaloja maailmalle. Open Doors Finland ry:n ulkosuhdejohtaja Miika Auvisella on viimeisimmät tiedot paitsi vainottujen, myös kasvavien seurakuntien tilanteesta eri puolilla maailmaa. Samoin evankelista Niki Mannisella, joka YWAM:n Helsingin keskuksen koordinaattorina on saanut nähdä valtavan suuren määrän ihmisiä tulevan uskoon, seurakunnan kasvavan ja ihmisten paranevan ja vapautuvan”, Ilkka Rytilahti kertoo.  

Miika Auvinen
Miika Auvinen on perheenisä, teologi, puhuja, muusikko ja kirjoittaja, joka palvelee vainottuja kristittyjä Open Doors -järjestön johtajana.

 

Viikonlopun ohjelmassa on viisi raamattuopetusta. Auvisen ja Mannisen lisäksi päätoimittaja Yrjö Niemi, sotilaspastori Marko Haukkamäki sekä teologi, luonnontieteilijä Marko Virtanen avaavat Raamatun näköaloja lopunajoista luonnon suojeluun. Timo Soini jakaa ajatuksiaan länsimaiden nykyhetken ja tulevaisuuden näkymistä.

”Miestenpäivillä katsotaan maailmantilaa Sanan valossa. Sen vuoksi teeman mukaisesti rohkaistaan miehiä. Maailma on täynnä toivottomuutta, mutta meidät on kutsuttu elävään toivoon, joka meillä on Jeesuksessa Kristuksessa”, Rytilahti summaa.  

Miestenpäivät päättyvät sunnuntaina kello 13.00 alkavaan jumalanpalvelukseen, johon kaikki ovat tervetulleita. Liturgina toimii Ilkka Rytilahti. Saarna: Mattias Kaitainen. Musiikista vastaa Jarkko Haapanen houseband.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Share This