Nummela Leif, raamattukouluttaja

Evankeliumin leviäminen kotimaassa ja maailman ääriin saakka 

Olen TM Leif Nummela ja toimin Uusi Tie -lehden päätoimittajana ja Kansanlähetyksen raamattukouluttajana. Inkerin kirkon papiksi minut vihittiin vuonna 2012. Toimin myös Suomen evankelisluterilaisen kirkon kirkolliskokousedustajana. Olen kirjoittanut useita kirjoja, joista Raamatun punainen lanka –kirja on käännetty useille kielille. 

Näkyni on opettaa Raamattua kaikenikäisille, niin että kaikenlaiset ihmiset oppisivat tuntemaan todellisen Jeesuksen ja Jumalan tahdon elämäänsä varten. Haluaisin nähdä, että uskovat ihmiset ajattelevat Raamatun mukaisesti ja että ajattelevat ihmiset uskovat Raamatun sanomaan. 

Keskuudessamme on huutava raamattuopetuksen ja kristillisen uskon tuntemisen tarve. Kaikessa työssäni: radiossa, TV:ssä, lehden, kirjojeni ja julistamiseni kautta haluan edistää evankeliumin leviämistä omassa maassamme ja maailman ääriin. Opetusta pyydetään paljon enemmän, kuin mihin meillä on mahdollisuus vastata. Haluan omalta osaltani olla vastaamassa tähän valtavaan haasteeseen. 

Tule mukaan yhteiseen työhön rukouksin ja taloudellisesti tukien. Liity lähettäjätiimiini täyttämällä tämän sivun alalaidan lomakkeen sarakkeet. Saat uutiskirjeeni, jossa kerron työstäni ja jaan rukousaiheita. Tällä sivulla voit myös tukea työtä taloudellisesti joko kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi.

 

 

 

 

Tilaa Leifin uutiskirje

Tee kertalahjoitus Leif Nummelan raamatunopetustyölle

Voit tukea Leifin työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08. Leif Nummelan viite on 32913.
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän painikkeen alapuolelta.
Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Tule mukaan tukemaan Leif Nummelan työtä kuukausittain

Share This