Kansanlähetyspäivien ohjelmaa voi seurata myös Radio Deistä

14.6.2022

Kansanlähetyspäivien ohjelmaa on kuunneltavissa Radio Dein taajuuksilla ja nettiradiossa heinäkuun ensimmäisenä viikonvaihteena. Dei lähettää kanavallaan vuorotellen Kansanlähetyspäivien ja Sleyn Evankeliumijuhlien lähetyksiä.
– Haluamme palvella niitäkin, jotka eivät pääse paikan päälle Ryttylään tai ovat matkalla juhlapaikalle, radiotyön koordinaattori Mika Järvinen toteaa.

Eetterissä ohjelmaa vie Järvisen ohella eteenpäin hänen edeltäjänsä Veijo.
– Haluamme tuoda radion kuuntelijoille juhlatunnelmaa paikan päältä. Vaikka emme ihan lettua voi lähettää radion kautta, niin ainakin sen tunteen, miltä se maistuu. Radiossa kuullaan myös joitain sellaisia haastatteluja, joita ei muuten kuulla paikan päällä. Tällaisia ovat esimerkiksi Daniel Nummelan haastattelut ennen ja jälkeen lähetysjohtajan Polttopiste-puheen, Mikä Järvinen kertoo.

Viikonlopun aikana kuullaan Radio Deistä myös muun muassa Koben luterilaisen teologisen seminaarin rehtorin Shinji Ishizakin haastattelu. Päivien päätteeksi sunnuntaina esitellään vuoden 2023 Kansanlähetyspäivien johtajat.

Viikonlopun aikana kuulijat voivat lähettää terveisiä radion kautta muille päivien kuulijoille tai haastateltaville. Laita viesti numeroon 044 447 7841. Osa viesteistä julkaistaan.

Tutustu Kansanlähetyspäivien radio-ohjelmien aikatauluun täältä.

Kuuntele tästä Daniel Nummelan ajatuksia kesän 2021 Kansanlähetyspäivien jälkeen.

Artikkelikuvassa lähetysjohtaja Daniel Nummela Mika Järvisen ja Veijon haastateltavana kesän 2021 Kansanlähetyspäivillä. Viime vuonna radiostudio oli paikka, jossa ympäristön näyttävyyteen ei tarvinnut kiinnittää huomiota. Tänä kesänä tilanne on toinen, kun studio on juhlaväen silmien alla teltan toisessa päädyssä.
Kuva: Philippe Gueissaz
Teksti: Anne Lepikko

Tue Kansanlähetyspäiviä

Voit tukea Kansanlähetyspäivien valmisteluja oheisen painikkeen kautta tai tilisiirrolla jollekin Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille.
NORDEA: FI83 2070 1800 0283 25
OP: FI14 5043 1920 0034 52
DANSKE BANK: FI 83 8000 1501 5451 08
Käytä tapahtuman viitenumeroa 55107.
Kiitos lahjastasi.
Jumalan siunausta sinulle

Lahjoita

Share This