Kansanlähetyspäivien ennakkoseminaari Raamattukesä paneutuu Roomalaiskirjeeseen

20.5.2022

Kansanlähetyspäivien ennakkoseminaari Raamattukesä alkaa keskiviikkona 29.6. Tänä kesänä aiheena on Roomalaiskirje. Sitä pidetään apostoli Paavalin opillisena pääkirjeenä. Kurssilla tutustutaan Roomalaiskirjeen loppulukujen historialliseen taustaan ja sanomaan sekä sovelletaan opittua omaan elämään.

Kansanlähetysopiston lehtori, TM Iida Halme, opettaa Raamattukesässä Roomalaiskirjeen 12. luvusta.  Hän kertoo opetuksensa sisältävän käytännön ohjeita uuteen elämään kristittynä.

”Tässä luvussa, jota minä opetan, Paavali kehottaa olemaan mukautumatta tämän maailmanajan mukaan. Käyn opetuksessani läpi muun muassa sitä toivoa, joka meillä on Jumalan mahdollisuuksissa. Opiskelu on interaktiivista; välillä jutellaan yhdessä niin, että jokaisella on mahdollisuus purkaa omia ajatuksiaan”, Iida Halme kertoo.

Raamattukesässä Roomalaiskirjeen sisältöön ovat johdattamassa Jarkko Haapanen, Vesa Ollilainen, Laura Järvinen, Leif Nummela, Iida Halme ja Marko Mitronen. Torstai-iltana Raamattukesän ja Kansanlähetyspäivien talkooleirin väki voivat rakentua yhteisestä uskosta yhteisellä ehtoollisella.  Sen toimittaa lähetysjohtaja Daniel Nummela.

Tutustu Raamattukesän ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Kuva ja teksti: Anne Lepikko

Tue Kansanlähetyspäiviä

Voit tukea Kansanlähetyspäivien valmisteluja oheisen painikkeen kautta tai tilisiirrolla jollekin Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille.
NORDEA: FI83 2070 1800 0283 25
OP: FI14 5043 1920 0034 52
DANSKE BANK: FI 83 8000 1501 5451 08
Käytä tapahtuman viitenumeroa 55107.
Kiitos lahjastasi.
Jumalan siunausta sinulle

Lahjoita

Share This