Järvinen Mika, radiokoordinaattori

Koordinoin, tuotan ja toimitan Kansanlähetyksen radio-ohjelmia Radio Dein taajuuksille sekä avaimia.net-kanavalle internetissä. Olen mukana suunnittelemassa Kansanlähetyksen podcasteja. Haluan olla työssäni tukemassa myös Kansanlähetys-piirien radiotyötä ja heidän podcastien tekemistään.

Aina miettiessäni ohjelmaa on taustalla kaksi selkeää asiaa: miten se tukee Raamatun sanomaa ja voiko se innostaa lähetystyöhön. Kun sain olla mukana tekemässä Kansanlähetyksen videojoulukalenteria, tajusin, millaiset mahdollisuudet meillä on Suomesta käsin tukea ulkomailla tehtävää lähetystyötä.

Ennen tätä työtä olen toiminut Donkki-lehden toimitussihteerinä. Olen iloinnut siitä, että Kansanlähetys on antanut luottamusta ja mahdollisuuksia tehdä erilaisia töitä, sillä tuon pestin ohella olen saanut olla monessa mukana. Olen ollut muun muassa juontamassa, Kansanlähetyspäivien johtajana sekä myös niin sanotusti lavan takana vastatessani nuorten tapahtumien tekniikasta. Tosin viimeisimpinä vuosina toimin nuorten rinnalla ja annoin heille mahdollisuuden oppia, miten tapahtuman tekniikka tehdään. Sellaisella asenteella haluan työssäni toimia. Mahdollistamalla monien ihmisten osallistumisen voin antaa merkitystä myös heidän elämäänsä. Vaikka nimikkeeni on radiotyön koordinaattori, tulet varmasti kuulemaan, missä kaikessa olen myös mukana. Kannattaa siis tilata kirjeeni.

Kansanlähetys ei ole minulle vain työpaikka, vaan myös hengellinen kotini. Lähetystyö tuli erityisen läheiseksi, kun pääsin työmatkalle yhdelle lähetyskentälle. Se vahvisti sitä näkyäni, että olisi tosi hienoa, jos jokaisella kristityllä olisi edes yksi itselle erityisen rakas lähetyskohde. Tätä haluan omassa työssäni olla mahdollistamassa. Haluan tuoda eri-ikäiset yhteen. Sinun palautteesi on tässä asiassa erittäin tärkeä!

Kutsun sinut tukemaan radiotyötä ja seuraamaan, mitä kulissien takana tapahtuu. Kirjoitan kuukausittain rukouskirjettä, jonka voit vastaanottaa sähköpostiisi tai kirjeenä postilaatikkoon. Kerron kirjeessä rukousaiheista radiotyön puolesta. Hienosti ja oikein kirjoitettuja kirjeitä en lupaa, mutta toivottavasti tekstini on elämän makuista.

Radiotyön tekeminen ei ole ilmaista. Edes podcastien tekeminen ei ole ilmaista. Sekin vaatii ihmiset, jotka niissä puhuvat, laitteet ja niin edelleen. Pyydänkin sinulta rukous- ja taloudellista tukea. Tule mukaan radiotyöhön kanssani lähettäjätiimini jäsenenä.

Mika Järvinen

PS:Tästä alta voit kuunnella Lähetystyön takahuone -podcastia jota vedän.

Tilaa Mika Järvisen uutiskirje

Tee kertalahjoitus Mikan työlle

Voit tukea Mika Järvisen työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Mika Järvisen viite on 31309.
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä painikkeesta alapuolelta.
Kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle

Lahjoita

Ryhdy Mika Järvisen työn kuukausilahjoittajaksi

Share This