Seuraava villasukkakuorma lähtee Saksaan huhtikuussa

24.3.2022

Rakkaat villasukkien kutojat

Yleensä tähän aikaan vuodesta odotamme hyvillä mielin kevään tuloa. Tänä vuonna kevään odotukseen on liittynyt myös synkkiä pilviä. Iloitsemme kuitenkin siitä, että saimme ennen sodan alkua lähetettyä joulupaketteja Valko-Venäjälle, Moldovaan ja Ukrainaan. Paketeissa meni teidän tekemiänne villasukkia tuhansille lapsille.

Nyt monien lasten elämän täyttää pelko ja ahdistus. Muistetaan heitä ja heidän perheitään rukouksin. Rukoillaan myös sitä, että Ukrainaan voisi pian tulla rauha.

Te sukkien kutojat olette taas tehneet ahkerasti työtä. Hanna Saarenpää kertoi, että hänen varastolleen on tullut nyt noin 500 paria villasukkia. Sydämellinen kiitos teille tästä rakkaudentyöstä.

Jos Jumala suo, niin seuraava sukkakuorma lähtee huhtikuussaTuurista Saksaan, missä joulupaketit kootaan. Toivomme, että tähän kuormaan tulevat sukat olisivat Tuurissa perjantaihin 22.4. mennessä. Tavoitteenamme on tänäkin vuonna toteuttaa jokavuotinen joulusukka-projektimme yhdessä saksalaisen yhteistyökumppanimme Tabean kanssa.

Sukkapakettien lähetysosoite on: Hanna Saarenpää, Apilapolku 1, 63610 Tuuri, puh. 040 769 2077.
Hänelle voi myös viedä paketit suoraan kotiin; hän asuu lähellä Keskisen kyläkauppaa Tuurissa. Sovithan kuitenkin viennistä etukäteen.

Kiinnitäthän sukkaparin yhteen langalla. Se helpottaa kovasti Hannan työtä.

Lämpimät kiitokset teille kaikille aherruksestanne sukkapuikkojen kanssa. Kiitos siitä rakkaudenlahjasta, jonka lähetitte tuhansille köyhille lapsille, ja siten välititte heille apua, iloa ja toivoa.

Toivotamme teille jokaiselle Jeesuksen runsasta siunausta ja hyvää huolenpitoa.

Terveisin
Pirkko Tuppurainen, Hanna Saarenpää sekä Sandi ja Esko Mäki-Soini

 

Tue idän kirjallisuustyön diakoniatyötä Itä-Euroopassa

Voit tukea idän kirjallisuustyön Villasukkia idän lapsille -kampanjaa kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin Kansanlähetyksen tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 70807.
Kiitos tuestasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This