Kiitoskirje sukkien kutojille

8.2.2022

Sydämellinen kiitos teille kaikille siitä valtavasta lahjasta, jonka annoitte Itä-Euroopan lapsille Villasukkia idän lapsille -keräyksen kautta. Joulupaketteja lähetettiin Valko-Venäjälle, Ukrainaan, Moldovaan ja Latviaan yhteensä 7 899 kappaletta. Te kudoitte näitä paketteja varten 6 519 paria villasukkia.

Vaikka joulupakettien valmistaminen on iloista puuhaa, niin siihen liittyy myös surua. Saksalainen Louisa vastaa tässä hankkeessa siitä, että jokainen lapsi saa hänelle sopivan paketin. Yksi ryhmä, joka saa näitä paketteja, ovat syöpää sairastavat lapset Valko-Venäjällä. Vuosien saatossa näiden lasten nimet ovat tulleet Louisalle tutuiksi. Louisa kertoi tehtävästään seuraavaa: ”Aina, kun jonkun lapsen nimi jää meille Saksaan lähetetystä lahjalistasta pois, se on minulle merkki siitä, että lapsi on menehtynyt. Tuolle listalle tulee myös aina uusia sairastuneiden lasten nimiä. Tämä on minulle henkilökohtaisesti vaikeaa.”

Saimme helmikuun 2. päivänä Saksasta Tabea-tiimiltä kiitosviestin, jonka haluamme myös jakaa kanssanne: ”On hienoa nähdä, kuinka Jumala käyttää meitä tuomaan iloa pienille lapsille. Lapsi ansaitsee aina onnellisen lapsuuden. Niille lapsille, jotka heidän vanhempansa ovat hylänneet, on erityisen tärkeää saada huomiota jouluna. Terveisiä kaikille tähän projektiin osallistuneille. Jumala siunatkoon teitä runsaasti!”

Joulupaketit on tähän mennessä jaettu Latviassa, Ukrainassa ja Moldovassa. Valko-Venäjällä sen sijaan on vielä erä paketteja tullissa. Ystävämme pyysivät esirukousta, että tullaus saataisiin pian valmiiksi ja paketit voitaisiin sitten toimittaa lapsille.

Villasukkaprojektimme jatkuu edelleen. Eniten tarvitaan sukkia, jotka ovat kokoluokaltaan 30–42. (Niiden lisäksi tarvitaan vähemmän pienten lasten sukkia alkaen koosta 24, sekä isoja kokoja 43–46.) Tavoitteenamme on lähettää seuraava sukkakuorma Saksaan kevään aikana. Tarkemmasta päivämäärästä ilmoitamme myöhemmin.

Sukkapakettien lähetysosoite on: Hanna Saarenpää, Apilapolku 1, 63610 Tuuri, puh. 040 769 2077.
Hänelle voi myös viedä paketit suoraan kotiin; hän asuu lähellä Keskisen kyläkauppaa Tuurissa.
Sovi kuitenkin viennistä etukäteen.

Haluamme kiittää teitä kaikkia aherruksestanne sukkapuikkojen kanssa. Kiitos siitä rakkaudenlahjasta, jonka lähetitte tuhansille köyhille lapsille, ja siten välititte heille apua, iloa ja toivoa.
Haluamme toivottaa teille jokaiselle Jeesuksen runsasta siunausta ja hyvää huolenpitoa.

Terveisin Pirkko Tuppurainen, Hanna Saarenpää, Sandi ja Esko Mäki-Soini
Ps. Kuvissa on lapsia, jotka ovat saaneet lahjapakettinsa

 

Anna kertalahja idän kirjallisuustyölle

Voit tukea idän kirjallisuustyötä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08. Kirjallisuustyön viite on 70807.
Kiitos tuestasi! Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This