Iloisia uutisia joulusukkatyömaalta

26.11.2021

Eilen 25. marraskuuta Tuurissa lastattiin tämän vuoden viimeinen sukkakuorma, joka on nyt matkalla Saksaan. Kuormassa lähti 1 407 paria villasukkia ja muita ihania villaisia tuotteita joululahjoiksi Itä-Eurooppaan.

− Olemme lähettäneet sukkia rekka-autojen mukana Saksaan jo toukokuusta lähtien. Siellä Tabea-lähetyksen vapaaehtoiset ovat valmistaneet joulupaketteja siitä lähtien. Keskiviikkona Saksassa lastattiin ensimmäinen joulupakettikuorma Ukrainaan lähtevään rekka-autoon. Kuormassa on 2 500 joululahjaa. Tänä aamuna rekka-autoa kuljettava Valeri pysähtyi Länsi-Puolassa huoltoasemalle tankkaamaan rekkaansa. Nyt Valeri on matkalla kohti Ukrainaa. Muistetaan häntä paljon rukouksin, jotta kuorma saadaan turvallisesti perille, sanoo projektityöntekijä Esko Mäki-Soini.

Valeri tankilla Puolassa matkalla Ukrainaan.
Joululahjakuormaa kuljettava Valeri pysähtyi Länsi-Puolassa huoltoasemalle tankkaamaan rekkaansa. Nyt hän on matkalla kohti Ukrainaa.

Käsittämätön määrä vapaaehtoistyötä

Esko Mäki-Soini kiittää jokaista kutojaa valtavan suuresta työpanoksesta.

− Te olette tänä vuonna antaneet Itä-Euroopan köyhille lapsille suunnattoman suuren lahjan kutomalla 6 519 paria villasukkia! Jos yhden sukkaparin kutomiseen menee pari iltapäivää, tarkoittaa tämä määrä sitä, että olette käyttäneet aikaanne näiden lahjojen kutomiseen yhteensä 13 038 iltapäivää. Vuosiksi muutettuna tämä tarkoittaa melkein 36 vuotta. Se on käsittämätön määrä vapaaehtoistyötä. Sukkien lisäksi te olette kutoneet suuren määrän pipoja, tumppuja, huiveja ja muita käsitöitä. Sydämellinen kiitos teille kaikille rakkauden lahjastanne Itä-Euroopan lapsille!

Sukkaprojektin vastuuhenkilöt Pirkko Tuppurainen, Hanna Saarenpää sekä Sandi ja Esko Mäki-Soini toivottavat kaikille Jeesuksen siunaamaa ensimmäistä adventtia.

Toim. Anne Lepikko

 

 

 

Tue idän kirjallisuustyötä

Voit tukea idän kirjallisuustyötä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08. Kirjallisuustyön viite on 70807.
Kiitos tuestasi! Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This