Vainotut kristityt, avustustyö Itä-Euroopassa ja kirjallisuustyö

Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat…”  Joh. 15:20

Maailmassa on arviolta kaksisataa miljoonaa kristittyä, joilla ei ole vapautta uskoa ja elää uskonsa mukaan. Monet kristityt maksavat uskostaan jopa hengellään. 1900-luvun alun jälkeen on kristittyjä murhattu enemmän kuin sitä edeltävänä aikana yhteensä. Tuemme uskonsa tähden vangittuja tai heidän perheitään tiedottamalla, tarvittaessa lähettämällä vetoomuksia ja käytännön diakonialla.

”Muistakaa vankeja, niinkuin olisitte itsekin heidän kanssaan vangittuina; muistakaa pahoinpideltyjä, sillä onhan teillä itsellännekin ruumis.”
  Hepr. 13:3

Kirjallisuustyö

Kansanlähetys tekee kirjallisuustyötä sellaisissa maissa, joissa Raamattu on kielletty kirja. Painatamme ja levitämme Raamattuja, Uusia testamentteja ja muuta hengellistä kirjallisuutta eri kielillä myös niille kristityille, jotka eivät muuten voi saada Jumalan sanaa tai hengellistä opetusta. Monet vainotut kristityt odottavat Jumalan sanaa omalla kielellään. Tällä työllä palvelemme kristittyjä maailman viidenkymmenen vainotuimman kansan parissa toimittaen heille raamattukirjallisuutta.

Tämän lisäksi tuemme kristillisen kirjallisuuden tuottamista ja levittämistä Itä-Euroopassa.  Olemme kääntäneet ja kustantaneet muun muassa Leif Nummelan Raamatun punaista lankaa venäjäksi, viroksi ja unkariksi sekä Päivi ja Niilo Räsäsen Avioliitto-kirjan unkariksi ja romaniaksi.

Tuo tullessasi päällysvaippa, jonka jätin Trooaaseen Karpuksen luo, ja kirjat, ennen kaikkea pergamentit”  2. Tim. 4:13

Lähimmäisten auttaminen

Tuemme vainottuja kristittyjä heidän taloudellisessa ahdingossaan. Itä-Euroopassa autamme kristittyjä heidän rakentaessaan yhteiskuntaansa. Toimitamme aineellista apua sitä tarvitseville.

Lisätietoja:
aluekoordinaattori Markus Aitamäki, SEKL

Tue vainottuja kristittyjä, kirjallisuustyötä ja avustustyötä Itä-Euroopassa kertalahjoituksella

Halutko sinä olla tukemassa vainottuja kristittyjä, lähettämässä ”pergamentteja” vainotuille kristityille ja avustamassa lähimmäisiämme Itä-Euroopassa? Voit lahjoittaa oheisen painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunan tileille viitenumerolla 70807. Kiitos esirukouksista ja taloudellisesta tuesta työlle! Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Ryhdy työn kuukausilahjoittajaksi.

Tilaa kirjallisuustyön uutiskirje.

Share This