Vainotut kristityt ja kirjallisuustyö

Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat…” Joh 15:20

Maailmassa on arviolta 200 miljoonaa kristittyä, joilla ei ole vapautta uskoa ja elää uskonsa mukaan. Monet kristityt maksavat uskostaan jopa hengellään. 1900-luvun alun jälkeen on kristittyjä murhattu enemmän kuin sitä edeltävänä aikana yhteensä. Tuemme uskonsa tähden vangittuja tai heidän perheitään tiedottamisen, tarvittaessa vetoomuksien ja käytännön diakonian kautta.

”Muistakaa vankeja, niinkuin olisitte itsekin heidän kanssaan vangittuina; muistakaa pahoinpideltyjä, sillä onhan teillä itsellännekin ruumis.”
Hepr. 13:3

Kirjallisuustyö

Haluamme tukea seurakuntia Raamattujen ja hyvien kristillisten kirjojen kustantamisessa ja jakelussa. Olemme kääntäneet ja kustantaneet mm. Leif Nummelan Raamatun punaista lankaa venäjäksi, viroksi ja unkariksi.

Kansanlähetys tekee kirjallisuustyötä myös sellaisissa maissa, joissa Raamattu on kielletty kirja. Painatamme ja levitämme Raamattuja, Uusia testamentteja ja muuta hengellistä kirjallisuutta eri kielillä myös niille kristityille, jotka eivät muuten voi saada Jumalan sanaa tai hengellistä opetusta. Monet vainotut kristityt odottavat Jumalan Sanaa omalla kielellään. Tämän työn kautta palvelemme kristittyjä maailman 50 vainotuimman kansan parissa toimittaen heille raamattukirjallisuutta.

Tuo tullessasi päällysvaippa, jonka jätin Trooaaseen Karpuksen luo, ja kirjat, ennen kaikkea pergamentit” 2. Tim 4:13

Halutko sinä olla lähettämässä ”pergamentteja” vainotuille kristityille tänään? Kiitos esirukouksista ja taloudellisesta tuesta työlle!

Lisätietoa aluekoordinaattori Jukka Revolta. 

Tue vainottuja kristittyjä kertalahjoituksella

Voit lahjoittaa netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näytetyille tileille viitenumerolla 70807.

Lahjoita

Ryhdy työn kuukausilahjoittajaksi.

Tilaa kirjallisuustyön uutiskirje.

Share This