Idäntyönpäivillä iloitaan uudesta sukupolvesta Inkerin kirkossa

18.2.2022

Idäntyönpäivien teemana on tänä vuonna ”Ilosanoma uudelle sukupolvelle”.  Inkerin kirkossa vastuuta kantaa nyt uusi sukupolvi. Saamme kuulla uutisia tämän päivän innostavista näkymistä idäntyössä sekä siitä, miten työ on vuosikymmenien saatossa muuttunut ja kehittynyt.

Mukana on myös vieraita Moldovasta. Ilja Caraseni ja Stepan Staucean kertovat, millaista kristittyjen elämä on Moldovassa Gagauzian alueella. Kansanlähetys on ollut mukana projektissa, jossa Raamattua on käännetty gagauzin kielelle. Kansanlähetys on myös tukenut usean vuoden maatalousprojektia Moldovan alueella.

Mukana tapahtumassa Moldovan vieraiden lisäksi ovat Inkerin kirkon piispa Ivan Laptev sekä emerituspiispa Aarre Kuukauppi. Raamattuopetuksia pitävät Mihail Ivanov, Leif Nummela ja Pekka Palosaari. Musiikista vastaa Mikko Nikula. Tapahtumaan voi osallistua myös verkon kautta.

Ohjelmaan pääset >>tästä. Ilmoittaudu 17.3. mennessä >>tästä tai keskus ma–pe klo 9.00–16.00 puh. 019 77920.

Osallistuminen verkon kautta 20 €/henkilö. Ilmoittautumiset 24.3. mennessä >>tästä. Tapahtuma on katsottavissa 10.4.2022 asti. Ethän jaa maksullista linkkiä eteenpäin!

Maksutiedot: saaja Suomen Ev.lut. Kansanlähetys, NORDEA FI71 1173 3500 1147 67, viite 50209. Jos maksat useamman henkilön osallistumismaksut, merkitse viestikenttään kaikkien nimet ja ilmoita jokainen henkilö tapahtumaan erikseen.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Leif Nummelan Raamatun punainen lanka -kirjan käännösprojekti on saanut näkyvyyttä gagauzin- ja venäjänkielisellä Hyvä Paimen sivustolla Youtubessa ja muilla paikallisilla nettisivuilla. Videoiden keskeisimmät tekijät Ilia Karaseni ja Aleksandr Kapakli ovat tuottaneet satoja evankelioivia videoita gagauziksi venäläisin tekstein. Niitä pääset katsomaan tästä linkistä:
İi Çoban & Добрый Пастух

 

Ota yhteyttä

Aitamäki Markus

lähetystyöntekijä, aluekoordinaattori: Inkerin kirkko, idän kirjallisuustyö, Viro. Lähetystyöntekijän tehtävät Inkerin kirkon työyhteydessä Venäjällä Suomesta käsin.

markus.aitamaki@sekl.fi

+358 44 099 5820

Tue idän kirjallisuustyötä

Voit lahjoittaa haluamasi summan tämän painikkeen kautta tai antaa tukesi verkkopankissa Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille FI14 5043 1920 0034 52 viitenumerolla 70807. Tukesi kohdistuu idässä tehtävään kirjallisuustyöhön, joka sisältää myös diakoniatyötä. Idän kirjallisuustyö tukee myös vainottuja kristittyjä.
Kiitos lahjastasi.
Jumalan siunausta sinulle

Lahjoita

Share This