Uskalla uneksia – osallistu rukousviikkoon

17.10.2019

Kristillinen satelliittitelevisioasema SAT-7 saa päivittäin viestejä katselijoiltaan Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta. He kertovat siitä, miten Jumala on muuttanut heidän jokapäiväistä elämäänsä. Vaikka he elävät sosiaalisten, taloudellisten ja poliittisten ristiriitojen ja mullistusten keskellä, he kuitenkin jaksavat toivoa olosuhteiden muuttumista.

Tänä vuonna SAT-7:n rukousviikon teemana on Uskalla unelmoida Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan asukkaiden kanssa. Vaikka tilanteet olisivat miten vaikeita tai masentavia, mikään ei ole mahdotonta Jumalalle.

Kansanlähetys kutsuu yhdessä SAT-7:n kanssa kirkkoja, seurakuntia ja yhteisöjä liittymään Uskalla unelmoida -rukousviikkoon 20.–27. lokakuuta 2019.

Julkaisemme näillä sivuilla 20.–27. lokakuuta 2019 joka päivä uuden rukousaiheen. Seuraa sivujamme ja tule mukaan rukousrintamaan.

Rukoile:
– Kristittyjen puolesta, joiden vapaus ja ihmisoikeudet ovat uhattuna.
– Niiden miljoonien lasten puolesta, jotka ovat vaarassa jäädä ilman koulutusta.
– Perheiden puolesta, jotka ovat saaneet osakseen raskaita kärsimyksiä ja ovat menettäneet tulevaisuuden toivonsa.

Liity rukousrintamaan ja luo kanssamme maailmanlaaja rukousketju.

Lue lisää täältä.

 

Tue SAT-7:n mediatyötä

Tule mukaan SAT-7:n mediatyöhön rukouksin ja taloudellisesti. Tee kertalahjoitus alla olevan painikkeen kautta tai sivun alareunassa olevin tilitiedoin viitenumerolla 59006. Lisää ajankohtaisia rukousaiheita ja työn kuulumisia saat liittymällä Sakari Heinosen, Sanna Suutarin tai Ilolan perheen lähettäjätiimiin. Samalla voit ryhtyä myös kuukausilahjoittajaksi.
Kiitos lahjastasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This