Anteeksiantamuksen voima

10.10.2019

Oletko koskaan kamppaillut mielessäsi, että pystyisit antamaan anteeksi ihmiselle, joka on loukannut sinua syvästi?  Se on tuttu kokemus monille Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kristityille. Viime vuosikymmeninä heidän alueillaan on eletty levottomuuksien ja sotien keskellä. Monet kristityt ovat kokeneet syrjintää, vainoa ja fyysistä väkivaltaa myös uskonsa tähden.

Jeesus sanoo, että meidän on annettava anteeksi vihollisillemme ja niille, jotka vainoavat meitä. SAT-7 uutisia -lehden numerossa 2/2019 elämäntarinoitaan jakavat kristityt, jotka elävät tätä todeksi. He ovat esimerkkejä meille kaikille. Menetyksen, surun ja kivun kohdatessa he ovat päättäneet antaa anteeksi ja tuoneet siten kotiseudulleen toivoa koston kierteen katkeamisesta, rauhasta ja sovinnosta.

Toivon, että vahvistut omassa uskossasi, kun luet katsojiemme kertomuksia anteeksiantamuksesta. Rukoile edelleen näiden sitoutuneiden kristittyjen puolesta, jotka joutuvat kärsimään paljon.

Toiminnanjohtaja Rita El-Mounayer, SAT-7

Rita El-Mounayer
toiminnanjohtaja
SAT-7

 

Tue SAT-7 mediatyötä

Tule mukaan SAT-7:n mediatyöhön rukouksin ja taloudellisesti. Tee kertalahjoitus alla olevan painikkeen kautta tai sivun alareunassa olevin tilitiedoin viitenumerolla 59006. Ajankohtaisia rukousaiheita ja työn kuulumisia saat liittymällä Sakari Heinosen, Sanna Suutarin tai Ilolan perheen lähettäjätiimiin. Samalla voit ryhtyä myös kuukausilahjoittajaksi.
Kiitos lahjastasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This