Nummela Daniel ja Mari

Daniel ja Mari Nummela ovat työskennelleet seurakuntatyössä Japanissa Koben miljoonakaupungissa HAT-Koben evankelisluterilaisessa seurakunnassa. Vastuutyöntekijöinä Danielin ja Marin työnkuvat ovat olleet hyvin monipuolisia. Seurakunnassa pyritään tällä hetkellä tavoittamaan erityisesti lapsia, perheitä ja lähiseudun asukkaita. HAT-Koben seurakunta sijaitsee noin 30.000 hengen muutaman kilometrin mittaisella asuinalueella, jossa ei ole muita kristillisiä seurakuntia.

Nummelan viisihenkinen perhe on toisen sukupolven lähettiperhe. Mari on syntynyt ja elänyt varhaisen lapsuutensa Japanissa. Daniel on viettänyt lapsuudessaan yhden työkauden lähetystyössä Italiassa. Lapsista Emma (2007) ja Aada (2009) ovat syntyneet Suomessa. Onni (2011) taas on syntynyt äitinsä tavoin Japanissa.

Daniel on koulutukseltaan teologian maisteri sekä uskonnon ja filosofian opettaja. Papiksi hänet vihittiin vuonna 2008. Ennen lähetystyöhön lähtöä Daniel työskenteli muun muassa Kansanlähetyksen rippikoulu- ja tapahtumavastaavana. Mari on koulutukseltaan valtiotieteen maisteri ja opettaja. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa sosiaalityöntekijänä Helsingin lastenklinikalla.

Nummelat tulivat kotimaanjaksolle kesällä 2019. Tule tapaamaan Danielia ja Maria ja kuulemaan lisää heidän työstään Japanissa mm. seuraavilla paikkakunnilla ja seuraavissa tilaisuuksissa:

  • 14.11. Avoin Raamattuilta Tampereella, Hämeen Kansanlähetys
  • 16.11. Raamattupäivä Hämeenlinnassa, Hämeen Kansanlähetys
  • 26.11. Hämeenlinnan päiväpiiri, Hämeen Kansanlähetys
  • 6.1.2020 Rekolan seurakunta
  • 19.1.2020 Janakkalan seurakunta

Lue lisää Nummeloiden kotisivuilta www.nummelat.fi

Tule mukaan Nummeloiden lähettäjäksi ja liity heidän lähettäjätiimiinsä!

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Anne Tuovinen, SEKL

 

Tilaa Nummeloiden uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Danielin ja Marin työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 22554 (Daniel ja Mari Nummela). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Nummeloiden kuukausilahjoittajaksi

Share This