Kansanlähetys valitsi uuden lähetysjohtajan

22.8.2020

Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen liittohallitus on tänään 22.8.2020 käsitellyt kokouksessaan uuden lähetysjohtajan valintaa Mika Tuovisen jäädessä pois tehtävästä 1.1.2021 alkaen. Liittohallitus asetti kesäkuussa valintatyöryhmän valmistelemaan asiaa ja kuuli tänään sekä valintatyöryhmää, haastateltuja ehdokkaita että johtoryhmän jäseniä.

Liittohallitus hyväksyi yksimielisesti valintatyöryhmän esityksen ja valitsi liikkeen uudeksi lähetysjohtajaksi TM Daniel Nummelan.

– Sinä astut nyt isoihin saappaisiin, ja joskus saattaa tuntua siltä, että kompastut niihin. Mutta sinä et ole yksin tässä tehtävässä ja olet Kaikkivaltiaan palveluksessa. Kun me Häntä seurataan, kuunnellaan ja etsitään hänen tahtoaan, meillä ei ole mitään hätää, liittohallituksen puheenjohtaja Regina Leppänen rohkaisi onnitellen uutta lähetysjohtajaa.

– Aika sanattomaksi vetää. Olen tietenkin kiitollinen tästä luottamuksesta, ja tunnistan nämä sanat, etten ole tässä yksin. Haluan tehdä yhteistä työtä teidän kaikkien kanssa ja tulen varmasti tarvitsemaan kokeneempien kollegoiden apua monessa asiassa. Lupaan tehdä parhaani ja seistä Jumalan edessä ja vastata siitä mitä teen, häkeltynyt Daniel Nummela kiitteli liittohallitusta.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Daniel Nummela ja Mika Tuovinen
”Daniel Nummelassa saamme johtajan, joka tuntee sekä järjestön että sen ihmisiä pitkältä ajalta, ja joka on nähnyt lähetystyön läheltä Japanissa”, lähetysjohtaja Mika Tuovinen toteaa. Kuva: Sanna Myllärinen

 

– Johtajavalinnat ovat tällaisessa liikkeessä erittäin tärkeitä. Daniel Nummelassa saamme johtajan, joka tuntee sekä järjestön että sen ihmisiä pitkältä ajalta, ja joka on nähnyt lähetystyön läheltä Japanissa. Hänelle Kansanlähetyksen luterilainen herätyskristillinen työnäky on tärkeä. Toivotan Danielille oikein paljon siunausta tehtävän hoitoon, lähetysjohtaja Mika Tuovinen kommentoi valintaa tuoreeltaan.

Daniel Nummela aloittaa tehtävässä 1.1.2021 ja perehdytyksen 1.9.2020 alkaen.

 

Ota yhteyttä

Leppänen Regina

liittohallituksen puheenjohtaja

regina.leppanen@sekl.fi

+358 44 270 0400

Myllärinen Sanna

viestintäjohtaja, SEKL

sanna.myllarinen@sekl.fi

+358 41 546 3046

Tue koulutustyötä

Voit lahjoittaa joko oheisen painikkeen kautta tai tämän sivun alareunassa olevalle pankkitilille viitenumerolla 70331. Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This