Malmi Kirsti

Diakoni Kirsti Malmi on palvellut Kansanlähetyksen lähetystyöntekijänä Virossa vuodesta 2003 alkaen. Tällä hetkellä hän tekee tavoittavaa seurakuntatyötä Tallinnassa Lasnamäen kaupunginosassa. Hän on lisäksi mukana Viron kirkon kehitysvammaistyössä.

Kirsti työskenteli Virossa vuosina 1998–2000 Operaatio Mobilisaation lähetystyöntekijänä.

Virossa varsinkin luterilaisissa piireissä arastellaan evankelioimistyötä. Kirsti sanoo: ”Haluan olla rohkaisemassa kristittyjä tulemaan ulos kirkoista ihmisten pariin helposti lähestyttävin tavoin. Siksi monen viime vuoden ajan nokipannukahvivarusteet ovat osoittautuneet oivaksi työvälineeksi kesäaktiossa ja tapahtumien yhteydessä.”

Kirsti on kokenut Jumalan läsnäoloa pienissä kohtaamisissa ja uskoo, että savuntuoksuista kahvia jakaessa tai vaikkapa yhdelle ihmiselle laulaessa hän saa olla suuressa mukana.

Lisätietoja Viron luterilaisen kirkon Lähetyskeskuksesta.

Lisätietoja Lasnamäen seurakunnasta www.markuse.ee

Lasnamäen seurakunnan sivuilta löytyy myös Kirstin Vilkaisu Viroon -kirjeiden arkisto: www.markuse.ee/vilkaisu_viroon

Kirstin löytää myös Instagramista: https://www.instagram.com/vilkaisu_viroon/ ja Facebookista https://www.facebook.com/malmi.kirsti

Tule mukaan tukemaan Kirstin työtä ja liity hänen lähettäjätiimiinsä! Tutustu Kirstiin ja hänen työhönsä alla olevien videoiden kautta!

Voit liittyä Kirstin lähettäjätiimiin, tukea hänen työtään kertaluonteisesti tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi täyttämällä tämän sivun alalaidasta valitsemasi lomakkeen. Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 22208.

Voit lahjoittaa Kirstin työlle tai ryhtyä hänne kuukausilahjoittajakseen helposti MobilePaylla numerolla 33571 (Kirsti Malmi Virossa).

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori Markus Aitamäki, Kansanlähetys

Tässä myös nukkevideo Virosta:

Tilaa Kirstin uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Kirstin työtä oheisen painikkeen kautta tai tilisiirrolla Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille
NORDEA:
FI83 2070 1800 0283 25
TAI
OP:
FI14 5043 1920 0034 52
viitteellä 22208 (Kirsti Malmi). Kiitos tuestasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Tule Kirstin kuukausilahjoittajaksi

Share This