Malmi Kirsti

Diakoni Kirsti Malmi on palvellut Kansanlähetyksen lähetystyöntekijänä Virossa vuodesta 2003 alkaen. Tällä hetkellä hän tekee tavoittavaa seurakuntatyötä Lasnamäen kaupunginosassa Tallinnassa. Hän on lisäksi mukana Viron kirkon kehitysvammaistyössä.

Kirsti työskenteli Virossa vuosina 1998-2000 Operaatio Mobilisaation lähetystyöntekijänä.

Virossa varsinkin luterilaisissa piireissä arastellaan evankelioimistyötä. Kirsti sanoo: ”Haluan olla rohkaisemassa kristittyjä tulemaan ulos kirkoista ihmisten pariin helposti lähestyttävin tavoin. Siksi parin viime vuoden ajan nokipannukahvivarusteet ovat osoittautuneet oivaksi työvälineeksi kesäaktiossa ja tapahtumien yhteydessä.”

Kirsti on kokenut Jumalan läsnäoloa pienissä kohtaamisissa ja uskoo, että savuntuoksuista kahvia jakaessa tai vaikkapa yhdelle ihmiselle laulaessa hän saa olla suuressa mukana.

Lisätietoja Viron luterilaisen kirkon Lähetyskeskuksesta.

Lisätietoja Lasnamäen seurakunnasta www.markuse.ee

Lasnamäen seurakunnan sivuilta löytyy myös Kirstin Vilkaisu Viroon -kirjeiden arkisto: www.markuse.ee/vilkaisu_viroon

Kirstin löytää myös Instagramista: https://www.instagram.com/vilkaisu_viroon/ja Facebookista https://www.facebook.com/malmi.kirsti

Kirsti on parhaillaan kotimaanjaksolla Suomessa. Kotimaanjakson aikana Kirsti tapaa lähettäjiään ja vierailee muun muassa lähettävissä seurakunnissaan ja Kansanlähetyspiireissään ympäri Suomea sitä mukaa, kun kokoontumisrajoitukset sen mahdollistavat.

Lokakuu:
11.10. Majataloilta ja lähtöjuhla Luumäellä
18.10. Matkaansiunaaminen Olarin Matinkappelissa
25.10. Matkaansiunaaminen Simpeleellä ja Sammonlahdessa
1.11. paluu Viroon

Tule mukaan tukemaan Kirstin työtä ja liity hänen lähettäjätiimiinsä!

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Jukka Repo, SEKL

 

Tilaa Kirstin uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Kirstin työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 22208 (Kirsti Malmi). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Tule Kirstin kuukausilahjoittajaksi

Share This