Viro

Kansanlähetys on tehnyt työtä Virossa jo Neuvostoliiton aikana viemällä maahan Raamattuja ja hengellistä kirjallisuutta. Virosta käsin kirjallisuutta toimitettiin eteenpäin koko Neuvostoliittoon. Vapaus toi uudet haasteet. Vuosikymmenien ateistinen kylvö näkyy ja maallistuminen valtaa alaa. Harva lapsi saa kristillisen kotikasvatuksen ja kristityt ovat maassa vähemmistönä. Virossa on suuri tarve kristilliselle opetukselle ja evankelioimistyölle.

 

Viron kirkko on pyytänyt Kansanlähetykseltä apua ennen kaikkea evankeliumin julistamiseen. Teemme seurakunnan perustamiseen tähtäävää työtä Tallinnan suurimmassa lähiössä, 120 000 asukkaan  Lasnamäellä. Haluamme tarjota ihmisille mahdollisuuden kuulla evankeliumi ja löytää seurakuntayhteys. Lisäksi viemme sanomaa lapsille, nuorille ja kehitysvammaisille.  Tuemme Viron kirkon kirkon lähetyskeskusta.

Tule työhön mukaan esirukouksin ja taloudellisella tuella. Tutustu Kirsti Malmiin, lähetystyöntekijämme Virossa, ja tilaa hänen uutiskirjeensä.

Lisätietoja antaa: aluekoordinaattori Aitamäki Markus

 

Tue lähetystyötä Virossa

Voit lahjoittaa työlle netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa oleville tileille viitenumerolla 72805. Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä liittymällä Kirstin lähettäjätiimiin. Kiitos lahjastasi!

Lahjoita

Liity kuukausilahjoittajaksi

Share This