Pakolais- ja maahanmuuttajatyö Saksassa

Monet Eurooppaan tulleista ja tulevista maahanmuuttajista ovat pettyneet omaan uskontoonsa ja etsivät totuutta. Saksassa on hyvä mahdollisuus vapaasti opettaa ja kertoa Jeesuksesta, ainoasta totuudesta. Pääpaino työssämme Saksassa on maahanmuuttajien kohtaamisessa heidän omalla äidinkielellään evankeliumia kertoen, Raamattua opettaen, kirjallisuutta jakaen ja rinnalla kulkien.

Kansanlähetys on tehnyt Saksassa työtä maahanmuuttajien parissa pitkäjänteisesti, vuodesta 1972 alkaen. Työntekijöitä on ollut maan etelä- ja itäosissa. Tällä hetkellä työ keskittyy Luoteis-Saksaan, jossa asuu paljon turkkia äidinkielenään puhuvia maahanmuuttajia. Työntekijämme toimivat näiden ihmisten parissa pitäen evankeliumia esillä raamattupiireissä ja henkilökohtaisten tapaamisten yhteydessä sekä kutsuen mukaan seurakuntiin. Myös pieniä maahanmuuttajien seurakuntia tuetaan järjestämällä koulutusta ja kirjallisuutta.

Kutsumme sinut mukaan rukoilemaan ja tukemaan taloudellisesti työtämme Saksassa!

Työntekijämme Saksassa:

Lisätietoa aluekoordinaattori Mikko Tiiralta, Kansanlähetys

 

Tue maahanmuuttajatyötä Saksassa lahjoittamalla.

Lahjoituksen voi tehdä myös tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 76610. Kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This