Kummityöntekijä/SAT-7 TÜRK-mediatyö

Kummityöntekijämme on kotoisin Etu-Aasiasta ja suorittanut media-alan maisterin tutkinnon Yhdysvalloissa. Hän toimii apulaiskanavajohtajana SAT-7 TÜRKin palveluksessa Etu-Aasiassa, ja hänellä on monipuolinen työkokemus ja media-alan osaaminen, joka on hankittu eri tehtävissä SAT-7- järjestön ja muiden mediatalojen palveluksessa Suomessa ja Etu-Aasiassa.

Kansanlähetys osallistuu paikallisen työntekijän SAT-7 TÜRKin työn tukemiseen niin sanotun kummityöntekijämallin kautta. Seurakunnilla on mahdollisuus olla mukana tärkeän työn tukemisessa tekemällä uusi kohdesopimus Kansanlähetyksen kautta. Kummityöntekijän roolissa paikallinen työntekijä saa taloudellista tukea Kansanlähetyksen kautta kattamaan esimerkiksi asumis- ja matkustuskuluja.

SAT-7 TÜRK on Turkin ensimmäinen kristilliseltä arvopohjalta toimiva tv-kanava. Ensimmäiset ohjelmat tuotettiin 2000-luvun alkupuolella ja nykyisin kristillistä sisältöä lähetetään turkiksi valtiollisen TÜRK-SAT-satelliitin kautta. Ohjelmaa välitetään satelliitin lisäksi myös internetissä 24/7 ja sisällöt ovat katsottavissa myös SAT-7 PLUS -suoratoistopalvelussa. Sosiaaliseen mediaan (Facebook, YouTube, Instagram) tuotetaan myös ohjelmaa, sillä turkinkielinen väestö on yleisesti hyvin aktiivisia sosiaalisen median käyttäjiä. SAT-7 TÜRKin studiossa työskentelee 60 kokopäiväistä, paikallista työntekijää. Nämä työntekijät tulevat eri kirkkokunnista ja etnisistä alkuperistä. Tv-kanava on aidosti ekumeeninen toimija, joka kokoaa yhteen kaikki Etu-Aasian alueella olevat kirkkokunnat. Tiimi on kuin yhtä perhettä.

ILMAN VAPAUTTA OLEVAT
Maailmassa on 200 miljoonaa kristittyä, joilla ei ole vapautta elää avoimesti uskonsa mukaan. Kuljemme vainottujen sisartemme ja veljiemme rinnalla, sillä olemme yksi Kristuksen seurakuntaruumis: ”Jos yksi jäsen kärsii, kärsivät kaikki muutkin jäsenet” (1. Kor. 12:26)

Tule mukaan!

Kummityöntekijä tarvitsee lähettäjiä: esirukoilijoita ja taloudellisia tukijoita. Haluatko Sinä tai seurakuntasi olla mukana tässä merkittävässä työssä hänen rinnallaan? 

Yhteyshenkilöt
vs. henkilöstöpäällikkö, vs. aluekoordinaattori Kirsi Tiira, SEKL tai
aluekoordinaattori Mikko Tiira, SEKL

Voit tukea kummityöntekijän SAT-7 TÜRK-mediatyötä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21526 (kummityöntekijä SAT-7 Türk). Kiitos tuestasi! Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita kummityöntekijän SAT-7 TÜRK -mediatyölle

Voit tehdä kertalahjoituksen kummityöntekijän SAT-7 TÜRK-mediatyölle netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21526 (kummityöntekijä SAT-7 Türk). Kiitos tuestasi! Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This