Ihmiseltä ihmiselle – koulutustyön hedelmät moninkertaistuvat

Kansanlähetys tekee koulutustyötä useassa eri maassa.

  • Etiopiassa tuemme kummilasten koulunkäyntiä ja teemme lukutaitotyötä.
  • Koulutamme seurakuntien työntekijöitä ja vastuunkantajia Venäjällä, Japanissa, Etiopiassa, Etu- ja Keski-Aasiassa sekä Euroopassa.
  • Tuemme kirkon koulutuskeskuksen rakentamista Etiopiassa.
  • Tuemme mielenterveyden koulutuskeskusta Keski-Aasiassa.

Koulutustyötä tehdään ihmiseltä ihmiselle. Koulutustyön hedelmät moninkertaistuvat, kun tiedot ja taidot leviävät koulutettujen kautta uusille ihmisille ja alueille.

Kusse Ayona on päässyt opiskelemaan teologiaa stipendiaattina. Hänen tavoitteenaan on palvella Mekane Yesus -kirkkoa Raamatun opettajana. Kuva: Mikael Halleen

 

Etiopialainen Kusse Ayona on saanut mahdollisuuden opiskella Mekane Yesus -kirkon raamattukoulussa Kansanlähetyksen stipendin avulla. Hän pääsi kristityksi tultuaan lukemaan omakielistä Uutta testamenttia, ja hän alkoi opettaa sen avulla myös muita omassa kylässään ja lähikylissä. Kussen haaveena on palata kyliin opettamaan ja lähettää joku toinen henkilö raamattukouluun. Hän haluaisi myös jatkaa opintojaan ja mahdollisesti lähteä lähetystyöhön.

Tarvitsemme sinua! Anna lähimmäisillemme mahdollisuus koulunkäyntiin, lukutaitoon ja opiskeluun kirkon oppilaitoksissa. Rukoile koulutustyömme puolesta.

Mitä kaikkea kristillisessä kirkossa, seurakunnassa ja hengellisessä elämässä tähän aihepiiriin liittyy? Kuuntele lisää koulutustyöstä:

 
Työ vaatii varoja. Lahjoita Ihmiseltä ihmiselle -keräykseemme. Tuotto käytetään

  • koulutustyötä tekevien työntekijöidemme palkka- ja työkuluihin,
  • opiskelijoiden stipendeihin,
  • kummilasten koulunkäynnin tukemiseen,
  • mielenterveystyön edistämiseen sekä
  • yhteistyökirkon oppilaitoksen rakennushankkeeseen.

Tule mukaan tukemaan koulutustyötä. Lahjoita tämän tekstin alapuolella olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti sivun alhaalla olevalle pankkitilille viitenumerolla 70331. Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

 

Lahjoita koulutustyölle

Voit lahjoittaa joko oheisen painikkeen kautta tai tämän sivun alareunassa olevalle pankkitilille viitenumerolla 70331. Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This