Anu Itä-Euroopassa

Sosionomi ja kirkon nuorisotyönohjaaja Anu lähti uudelle työkaudelle Itä-Euroopan muslimialueelle tammikuussa 2020. Aiemmin hän on työskennellyt Etu-Aasiassa muslimityössä.

Anu toimii alueella, jolla suurin osa väestöstä on muslimeita ja jolla on vain vähän kristillistä todistusta. Kielikoulun jälkeen hän tulee toimimaan kansainvälisen yhteistyöjärjestön työyhteydessä muun muassa Pro life -työssä, jossa tuetaan raskaana olevia naisia sekä naisia, joille on tehty useita abortteja. Työn pääpaino tulee olemaan tavoittavassa työssä ja opetuslapseuttamisessa.

Elämä muslimimaailman keskellä muistuttaa päivittäin siitä, kuinka paljon evankeliumin työlle on vielä tarvetta. Jumala kuitenkin toimii jatkuvasti ja kutsuu ihmisiä yhteyteensä kontaktien, kirjallisuuden, median sekä unien ja näkyjen kautta. Anun sydämen rukous on, että myös muslimimaailman keskellä Jeesuksen nimi voisi kuulua kirkkaana ja että eri kansanryhmiin kuuluvat oppisivat tuntemaan hänet henkilökohtaisena Vapahtajanaan.

Lisätietoja:
Aluekoordinaattori
Anne Tuovinen, SEKL

 

Ryhdy Anun kuukausilahjoittajaksi

Tilaa Anun uutiskirje

Anna kertalahja Anun työlle

Voit tukea Anun työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 22402 (Anu M). Kiitos tuestasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This