Anu Itä-Euroopassa

ANU ITÄ-EUROOPASSA

Sosionomi ja kirkon nuorisotyönohjaaja Anu on valmistautumassa uudelle työkaudelle Itä-Euroopan muslimialueelle. Aiemmin hän on työskennellyt Etu-Aasiassa muslimityössä. Uutta työkautta suunnitellaan alkavaksi vuoden 2020 alussa.

Anu on suuntaamassa alueelle, jossa suurin osa väestöstä on muslimeita ja jossa on vain vähän kristillistä todistusta. Kielikoulun jälkeen hän tulee toimimaan kansainvälisen yhteistyöjärjestön työyhteydessä mm. Pro life -työssä, jossa tuetaan raskaana olevia naisia sekä naisia, joille on tehty lukuisia abortteja. Työn pääpaino tulee olemaan tavoittavassa työssä ja opetuslapseuttamisessa.

Elämä muslimimaailman keskellä muistuttaa päivittäin siitä, kuinka paljon evankeliumin työlle on vielä tarvetta. Jumala kuitenkin toimii jatkuvasti ja kutsuu ihmisiä yhteyteensä kontaktien, kirjallisuuden, median sekä unien ja näkyjen kautta. Anun sydämen rukous on, että muslimimaailman keskellä Jeesuksen nimi saisi kuulua kirkkaana ja eri kansanryhmät saisivat oppia tuntemaan Hänet henkilökohtaisena Vapahtajanaan.

Lisätietoja:
Aluekoordinaattori
Anne Tuovinen, SEKL

 

Ryhdy Anun kuukausilahjoittajaksi

Tilaa Anun uutiskirje

Anna kertalahja Anun työlle

Voit tukea Anun työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 22402 (Anu M). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This