Rukouskehotus muslimimaailman puolesta

30.4.2019

Muslimien ramadan-paastokuukausi alkaa tänä vuonna toukokuun 5. päivän iltana ja päättyy illalla 4. kesäkuuta. Suomen lähetysneuvoston ja Suomen Evankelisen Allianssin rukousopas muslimiystävien ja musliminaapurien puolesta on ilmestynyt.

Kalenterissa on kaksi osiota. 30 päivää rukousta -osassa on aihe jokaiselle ramadan-kuukauden päivälle. Perjantairukous-otsakkeen alla on suomalaisten lähetysjärjestöjen esittelemiä rukousaiheita ramadania seuraaville 46 perjantaille. Rukousopas on käytössä koko vuoden ajan 05.05.2019 alkaen.

Suomen Evankelisen Allianssin tiedotussihteeri
Jari Sippola kertoo rukousoppaan esipuheessa siitä, miten hyvä uutinen muuttaa yhä uusien ihmisten elämän. Arvioiden mukaan lähes 3 000 muslimia on saanut 3–4 vuoden aikana kristillisen kasteen Suomen seurakunnissa.
– Vaikka vuoden 2015 maahanmuuttoaallon laineet ovat jo hiipumassa, lähes tuhannen kastetun vuosivauhti jatkuu edelleen, Sippola kirjoittaa.

Tämä kertoo Sippolan mukaan seurakuntien ja järjestöjen uskollisuudesta. Monissa yhteisöissä tavoitetaan muslimeita evankeliumilla.

Herätysaallon jatkuminen osoittaa myös, että uudet uskovat ovat kasvaneet opetuslapsina.
– Jeesuksen valloittamat maahanmuuttajat ovat rohkaistuneet kertomaan hänestä muslimiystävilleen. He tarvitsevat esirukousta, rinnallakulkemista ja tukea Jeesuksen todistajina elämiseen.

Kolmanneksi herätyksen laineet – eri puolilla maailmaa – kertovat uskollisista esirukoilijoista.
– Myös tämä vuosittain julkaistava rukousopas on jo monien vuosien ajan innoittanut suomalaisia rukoilemaan muslimien puolesta. Rukouksen aallot ovat läikkyneet uskollisen Jumalan syliin, ja Pyhä Henki on liikkeellä.

Kalenteria julkaisevat Suomen Evankelinen Allianssi SEA, ja Suomen Lähetysneuvosto SLN. Sen on kustantanut International Evangelical Church.

Kalenteria voi tilata Kansanlähetyksen keskustoimistolta Ryttylästä, puh. 019 77920, keskus@sekl.fi. Voit kysyä sitä myös Kansanlähetyksen paikallisesta piirijärjestöstä.

Kalenteri on ilmainen.

Valona ja suolana -kampanja alkaa somessa

Kansanlähetyksen facebook-seinällä alkaa 5. päivä toukokuuta Valona ja suolana -rukouskampanja muslimimaailman puolesta. Kutsumme sinua mukaan rukoilemaan ja toimimaan!

Tämän artikkelin kohdalla lahjoitukset kohdistuvat Kansanlähetyksen työhön islamilaisilla alueilla meneillään olevan Valona ja suolana -kampajan kautta.

Jumalan siunausta sinulle.

Share This