Tode Jurvanen kantaa suurta vastuuta levollisin mielin

7.5.2021

– Vuosituhannen alussa olin isosena Kansanlähetyksen riparilla, ja sitä kautta päädyin opiskelijaksi Kansanlähetysopistoon Ryttylään. Jo ensimmäisenä opiskelupäivänä minulle nousi ajatus ja halu työskennellä Kansanlähetyksessä eläkeikään asti. Viimein vuonna 2013 sain aloittaa vakituisessa työsuhteessa Ryttylässä. Ajatus eläkeikään asti jatkuvasta työsuhteesta kantaa edelleen, ja koen kutsumusta työhöni.

Näin kertoo Kansanlähetyksen tapahtuma- ja mediatuottaja Tomi “Tode” Jurvanen.

Tode on kantanut päävastuuta Kansanlähetyspäivistä kesästä 2014 alkaen. Hän osallistuu myös muiden tapahtumien kehittämiseen ja hoitaa tapahtumatekniikkaa Ryttylässä. Mediatuottajana Tode vastaa striimeistä eli suoratoistolähetyksistä Kansanlähetyksen YouTube-kanavalla sekä osallistuu radiotuotantoon.

– Suoratoiston merkitys on kasvanut valtavaksi korona-aikana. Yhdessä tiimimme kanssa haluamme tarjota mahdollisuuden osallistua laadukkaasti toteutettuihin jumalanpalveluksiin sekä tapahtumiin turvallisesti etänä. Meillä on hieno tiimi tekemässä hommia, Tode iloitsee.

Tode pääsee työssään kohtaamaan ja työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa.

– On palkitsevaa päästä näkemään oman työnsä tulosta niin eri produktioissa kuin tapahtumissakin. Kansanlähetyspäiviä on hienoa viettää ystävien sekä työn parissa, jäätelö kourassa ja meno päällä.

Toden haaveissa Kansanlähetyspäivät kokoavat yhteen kaikenikäisiä ihmisiä, jotka saavat kokea yhteyttä toistensa kanssa sekä henkilökohtaisesti Jumalan kanssa.

– Toivon, että työntekijöinä voisimme kohdata juhlavieraamme heidän hengellisissä tarpeissaan sekä varustaa uskovat toimimaan evankeliumin ja lähetystyön puolesta niin lähellä kuin kaukanakin.

P.S. Kansanlähetyspäivät pidetään 2.–4.7.2021. Lue lisää >>tästä.

Artikkeli on julkaistu Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä 2/2021, joka ilmestyi 6.5.2021.

Toim. Marja Neuvonen
Kuva: Sanna Myllärinen

***

Sinäkin voit olla mukana!

Korona-aika on antanut Kansanlähetykselle mahdollisuuden uudenlaiseen evankelioimiseen, ja olemme menneet rohkeasti kohti uutta. Olemme tavoittaneet runsaasti ihmisiä uusien väylien, kuten verkkokurssien ja -tapahtumien sekä podcastien, kautta. Myös striimattujen jumalanpalvelusten katsojamäärät ovat kasvaneet paljon.

Juuri nyt haluamme vahvistaa monipuolistuvan mediatyömme lisäksi muun muassa Inkerin kirkon työtä Venäjällä, tukea lähtöä odottavia uusia lähettejämme sekä varmistaa koulutuskeskuksen rakennushankkeen etenemisen Etiopian työalueellamme.

Tarvitsemme esirukousta ja taloudellista tukea. Tukesi avulla voimme varmistaa uusien alkujen vahvistumisen ja evankeliumin työn jatkuvuuden.

Lahjoita Katso, uutta kasvaa -keräykseemme, jonka tuotto käytetään sinne, missä tarve on tällä hetkellä suurin. Lue lisää keräyksestä.

Voit lahjoittaa suoraan tämän sivun alaosassa olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 70328 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Voit lahjoittaa myös:

  • soittamalla 0600 180 10 (hinta 10,01 € + pvm/mpm) tai 0600 190 90 (hinta 20,45 € + pvm/mpm)
  • MobilePayllä, 37850, kommenttikenttään: Uutta kasvaa

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita Katso, uutta kasvaa -keräykseen

Mahdollista evankeliumin työn jatkuvuus. Tästä painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lahjoituksesi ohjautuu Kansanlähetykselle Checkout Finland Oy:n kautta. Lämmin kiitos sinulle.

Lahjoita

Share This