Katso, uutta kasvaa – erityiskeräys suurimpaan tarpeeseen

“Jumala pitää huolen, että koronasta huolimatta evankeliumi voi edetä. Jumala pitää myös meistä huolen. Käykäämme siis rukoillen yhteiseen evankeliumin työhön Hänen valtakuntansa tulemiseksi. Kerran taivaassa ei ole nälkää, vilua eikä kyyneleitä – ei myöskään koronaa, koska sairauksia ei ole. Olkaamme siis innokkaita Herran työssä, että saisimme taivaan täyteen.”

Jukka Repo
Kansanlähetyksen kotimaantyön johtaja

 

Koronasta huolimatta tai juuri koronan takia Kansanlähetyksen sydän palaa entistä enemmän evankeliumin eteenpäin viemiselle. Elämän ainoa kestävä toivo voi kirkastua myös kriisin keskellä.

Korona-aika on antanut meille mahdollisuuden uudenlaiseen evankelioimiseen ja olemme menneet rohkeasti kohti uutta. Olemme tavoittaneet runsaasti ihmisiä uusien väylien, kuten verkkokurssien ja -tapahtumien sekä podcastien kautta. Myös striimattujen jumalanpalvelusten katsojamäärät ovat kasvaneet paljon.

Haluamme olla yhteisö etänäkin ja vastata ihmisten hengellisiin tarpeisiin ja etsintään. Koronatilanteen helpottaessa nämä uudet toimintamuodot jäävät käyttöömme vanhojen tuttujen työtapojen rinnalle.

Uusia alkuja on kasvamassa myös muussa työssämme. Inkerin kirkossa Venäjällä on syntynyt paljon uutta, uudet lähettimme odottavat jo malttamattomina lähtöään kentälle ja Etiopian Jimmaan rakennetaan tuellamme uutta kirkon koulutuskeskusta.

“Katso: minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin – ettekö huomaa? Minä teen tien autiomaahan ja joet kuivuuden keskelle.”  Jesaja 43:19

Kurkkaa keräysvideomme:


Tämän hetken suurimmat tarpeet, joihin tarvitsemme tukeasi:
  • Muuttuva ja monipuolistuva mediatyömme: verkkokurssien ja -tapahtumien järjestäminen sekä podcastien tuottaminen.
  • Inkerin kirkon työ Venäjällä ja kirkon työyhteydessä toimivat lähettimme: Pandemia-aika on synnyttänyt Inkerin kirkon työhön monia innostavia uusia alkuja ja kirkon työ on tullut Venäjällä tunnetummaksi. Piispa Ivan Laptev painottaa: “Tämä pandemia on kirkon aika. Se aika on annettu meille ennen kaikkea siksi, että voisimme julistaa evankeliumia ja auttaa heitä, jotka ovat pelon vallassa ja tarvitsevat erityisesti apua tällä hetkellä.”
  • Uudet lähettimme: Joanna ja Petteri Rantamäki odottavat lähtöä Japaniin ja toinen pariskunta Etu-Aasiaan.
  • Koulutuskeskuksen rakentaminen Etiopian Jimmaan: Kansanlähetyksen ja Etiopian luterilaisen Mekane Yesus –kirkon mittava yhteinen hanke on käynnissä. Keskus tuo valmistuessaan helpotusta kasvavan kirkon työntekijäpulaan.

HUOM! Lue 6.5.2021 ilmestynyt Suuressa mukana -lehti, jossa kerromme lisää juuri näistä aiheista: >>Tästä pääset lataamaan lehden.

Tehdään rohkeasti uutta yhdessä

Tarvitsemme esirukousta ja taloudellista tukea. Tukesi avulla voimme varmistaa uusien alkujen vahvistumisen ja evankeliumin työn jatkuvuuden.

Lahjoita Katso, uutta kasvaa -keräykseemme, jonka tuotto käytetään sinne, missä tarve on tällä hetkellä suurin. Pienikin lahjoitus on iso asia.

Voit lahjoittaa tämän sivun alaosassa olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 70328 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Voit lahjoittaa myös:

  • soittamalla 0600 180 10 (hinta 10,01 € + pvm/mpm) tai 0600 190 90 (hinta 20,45 € + pvm/mpm)
  • MobilePayllä, 37850, kommenttikenttään: Uutta kasvaa

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita Katso, uutta kasvaa -keräykseen

Mahdollista evankeliumin työn jatkuvuus. Tästä painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lahjoituksesi ohjautuu Kansanlähetykselle Checkout Finland Oy:n kautta. Lämmin kiitos sinulle.

Lahjoita

Share This