Jurvanen Tomi ”Tode”, mediatuottaja ja Kansanlähetyspäivät

Kansanlähetykselle löysin tieni vuosituhannen vaihteessa. Vuosien aikana olen ollut opiskelijana Kansanlähetysopistolla, oppisopimuskoulutuksella juniorityössä, talkoolaisena, projektityöntekijänä sekä monissa muissakin kuvioissa. Olen saanut oppia monia hienoja käytännön taitoja liikkeemme parissa.

Työhistoriani on lähes yhtä värikäs kuin Aku Ankalla. En ole Kattivaaran margariinitehtaalla ollut, mutta tuotantolinjakin on aikanaan tullut tutuksi. Olen työskennellyt niin kiertävän tivolin, teatterin, kuin elektroniikan kokoonpanon puolella. Koulutukseltani olen linja-autonkuljettaja sekä nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja.

Asun Ryttylässä pienessä omakotitalossa. Vapaa-aikanani tykkään liikkua lähellä ja kaukana. Luonnon läheisyys on suuri voimavara täällä Ryttylässä. Tykkään myös tutustua eri kulttuureihin. Yksi lempiharrastuksistani on geokätköily, joka vie menneessään seikkailuun. Kelien salliessa saattaa minut löytää myös frisbeegolf-radalta. Kehnommalla kelillä vetäydyn mielelläni uimahallin vesiin.

Mediatyössä tuotan nettilähetyksiä sekä Kansanlähetyksen radio-ohjelmista Raamattubuffetia.

Vastaan Kansanlähetyksen suorista nettilähetyksistä. Tarjoamme mahdollisuuden seurata suorana lähetyksenä jumalanpalveluksia sekä viikonlopputapahtumia. Jumalanpalvelukset sunnuntaisin klo 13.00 Kansanlähetyksen YouTube-kanavalla sekä avaimia.net -sivustolla (ei kesä-, heinä- ja elokuussa sekä loma-aikoina).

Radio-ohjelmien äänityksissä osalta toimin lähinnä Raamattubuffet-ohjelmassa äänitarkkailijana ja lopulta editoin valmiin radio-ohjelman. Raamattubuffet sunnuntaisin klo 12.00 (ei kesä-, heinä- ja elokuussa). Ohjelmat ovat kuultavissa myös avaimia.net -sivustolla, jota osaltani päivitän.

Kansanlähetyspäivien osalta työni on varsin monipuolinen. Työni on pitää kokonaisuus hallinnassa niin valmistelujen kuin toteutuksenkin osalta. Saan tehdä työtäni yhdessä mm. päivien johtajien ja työparini Salla Pulliaisen kanssa. Olen mukana esimerkiksi pää- ja ohjelmatoimikunnassa. Työni on suunnitella niin jätehuoltoa, ohjelmaa, tapahtuman tekniikkaa, turvallisuutta kuin myös herkkupisteiden tarjontaa, ihmisten tavoittamista… Monissa isommissa ja pienemmissäkin asioissa saan olla vuosittain mukana toteuttamassa Kansanlähetyksen pääjuhlaa.

Tilaa Toden uutiskirje

Tue Toden työtä kertalahjoituksella

Voit tukea Toden työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08. Tode Jurvasen viite on 31260. Kiitos tuestasi!
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän painikkeen alapuolelta.
Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Toden työn kuukausilahjoittajaksi

Share This