Jurvanen Tomi ”Tode”, media- ja tapahtumatuottaja, Kansanlähetyspäivät

Kansanlähetykselle löysin tieni vuosituhannen vaihteessa. Vuosien aikana olen ollut opiskelijana Kansanlähetysopistolla, oppisopimuskoulutuksella juniorityössä, talkoolaisena, projektityöntekijänä sekä monissa muissakin kuvioissa. Olen saanut oppia monia hienoja käytännön taitoja liikkeemme parissa.

Työhistoriani on lähes yhtä värikäs kuin Aku Ankalla. En ole Kattivaaran margariinitehtaalla ollut, mutta tuotantolinjakin on aikanaan tullut tutuksi. Olen työskennellyt niin kiertävän tivolin, teatterin, kuin elektroniikan kokoonpanon puolella. Koulutukseltani olen linja-autonkuljettaja sekä nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja.

Asun Ryttylässä pienessä omakotitalossa. Vapaa-aikanani tykkään liikkua lähellä ja kaukana. Luonnon läheisyys on suuri voimavara täällä Ryttylässä. Tykkään myös tutustua eri kulttuureihin. Yksi lempiharrastuksistani on geokätköily, joka vie menneessään seikkailuun. Kelien salliessa saattaa minut löytää myös frisbeegolf-radalta. Kehnommalla kelillä vetäydyn mielelläni uimahallin vesiin.

Mediatyössä vastaan Kansanlähetyksen suorista nettilähetyksistä. Tarjoamme mahdollisuuden seurata suorana lähetyksenä jumalanpalveluksia sekä erinäisiä viikonlopputapahtumia. Jumalanpalvelukset sunnuntaisin klo 13.00 Kansanlähetyksen YouTube-kanavalla sekä avaimia.net -sivustolla (ei kesä-, heinä- ja elokuussa sekä loma-aikoina).

Kansanlähetyspäivien osalta työni on monipuolinen. Saan tehdä työtäni yhdessä mm. päivien johtajien, työparini Salla Leppäsen ja mahtavien kumppanien kanssa. Työni sisältää mm. tapahtuman jätehuollon, ohjelman, tapahtumaturvallisuuden ja -tekniikan kuin myös herkkupisteiden tarjonnan, ihmisten tavoittamisen suunnittelua.

Tapahtumatuottajan roolista käsin olen mukana myös muissa Kansanlähetyksen tapahtumissa, eri tukitoiminnoissa ja suunnittelussa sekä toteutuksessa.

Tilaa Toden uutiskirje

Tue Toden työtä kertalahjoituksella

Voit tukea Toden työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08. Tode Jurvasen viite on 31260. Kiitos tuestasi!
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän painikkeen alapuolelta.
Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Toden työn kuukausilahjoittajaksi

Share This