Suomalainen kirjasarja julkaistiin Slovakiassa

26.11.2020

Kustannusosakeyhtiö Uuden Tien Mistä on kysymys -kirjasarjan osia on julkaistu ensimmäistä kertaa slovakin kielellä. Päivi Räsäsen kirjoittamat Abortti – Mistä on kysymys? ja Eutanasia – Mistä on kysymys? sekä Päivi ja Niilo Räsäsen yhdessä kirjoittama Avioliitto – Mistä on kysymys? -kirjat ilmestyivät lokakuun lopulla Slovakiassa.

Teokset julkaisi Kansanlähetyksen idän kirjallisuustyön tukemana kristillinen kustantamo Creativpress. Kutakin kirjaa tehtiin kahden tuhannen kappaleen painos. Kansanlähetys rahoitti kuuden tuhannen kirjan painatuksen. Nämä kirjat, joiden sanoma on erittäin ajankohtainen, ovat ensimmäiset Kansanlähetyksen tuella slovakiksi julkaistut kirjat.

Kiitos kaikille lahjoittajille, jotka ovat mahdollistaneet tämän kirjasarjan painatuksen!

Toim. Anne Lepikko
Kuva: Idän kirjallisuustyön arkisto

Tue vainottuja kristittyjä, kirjallisuustyötä ja avustustyötä Itä-Euroopassa kertalahjoituksella

Halutko sinä olla tukemassa vainottuja kristittyjä, lähettämässä ”pergamentteja” vainotuille kristityille ja avustamassa lähimmäisiämme Itä-Euroopassa? Voit lahjoittaa oheisen painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunan tileille viitenumerolla 70807. Kiitos esirukouksista ja taloudellisesta tuesta työlle! Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This