Vielä ehdit kutoa sukat idän lapsille – seuraava kuorma lähtee lokakuussa

23.9.2022

Joulusukkia idän lapsille -kampanjan projektityöntekijä Esko Mäki-Soini kertoo:

”Hyviä uutisia sukkarintamalta. Tänään Hanna Saarenpää kertoi minulle puhelimessa, että Tuurin sukkavarastolle on saapunut uusia lähetyksiä hyvää vauhtia. Kiitos teille rakkaat sukkien kutojat uurastuksestanne!

Tämän vuoden 2022 tavoitteemme on toimittaa 6 000 joulupakettia Moldovaan, Valko-Venäjälle, Baltiaan ja Ukrainaan. Pakettien valmistelu Saksassa on myös hyvässä vauhdissa. Monet ystävät ovat jo kyselleet, koska seuraava kuorma lähtee Tuurista Saksaan. Tänään olemme päättäneet kuljetuksesta siten, että kuormaan menevien sukkien pitäisi olla Tuurissa maanantaihin 10.10. mennessä.

Itse en osaa sukkia kutoa, mutta mieleeni tuli sellainen ajatus, että ehkä siinä kutoessa voisi muistaa rukouksin sitä lasta, joka sinun tekemäsi sukat saa lahjaksi. Vaikka sinä et tiedä, kuka se lapsi on, niin voisit pyytää, että Jeesus häntä runsaasti siunaisi ja että kutomasi sukat voisivat lämmön lisäksi välittää hänelle Jeesuksen rakkautta.

Sukkapakettien lähetysosoite on: Hanna Saarenpää, Apilapolku 1, 63610 Tuuri, puh. 040 769 2077. Hänelle voi myös viedä paketit suoraan kotiin; hän asuu lähellä Keskisen kyläkauppaa Tuurissa. Sovithan kuitenkin viennistä etukäteen. Kiinnitäthän sukkaparin yhteen langalla. Se helpottaa kovasti Hannan työtä.

Jeesuksen runsaasti siunaamaa syksyä sinulle.”

Esko Mäki-Soini

P.S. 16. syyskuuta ilmestyneessä Uusi Tie -lehdessä oli Pirkko Tuppuraisen haastattelu villasukkaprojektista. Jos sinulle ei vielä tule Uutta Tietä, niin ehkä voisit käydä alueellasi olevan Kansanlähetyksen piiritoimistossa tiedustelemassa, olisiko heillä ylimääräisiä lehtiä.

Villasukkapuu Naantalissa. Kuva: Esko Mäki-Soini
Te kaikki kutojat tiedätte, että sukat eivät kasva puissa, vaan ne pitää käsin tehdä. Ehkä Naantalissa on poikkeus. Sandin kanssa kesälomamatkalla näimme Naantalin keskustassa puun, jonka ympärillä taitaa olla maailman isoin villasukka. Kuva: Esko Mäki-Soini

 

Tue idän kirjallisuustyön diakoniatyötä Itä-Euroopassa

Voit tukea idän kirjallisuustyön Villasukkia idän lapsille -kampanjaa kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin Kansanlähetyksen tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 70807.
Kiitos tuestasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This