Joulun Donkki-lehdessä ihmetellään Raamatun vaikeita sanoja – tilaa lehti nyt!

11.10.2021

Pyhä, armo, synti, autuas… Raamatussa toistuvat usein muutamat tutut sanat, joiden merkitystä voi kuitenkin olla vaikea ymmärtää. Joulun Donkki-lehdessä otetaan tarkasteluun kuusi tällaista sanaa ja pohditaan lapsentajuisesti, mitä ne oikeastaan tarkoittavat.

Lehden tarinat käsittelevät viisauden teemaa. Vakiohahmot Donkki, Saku ja Ruut odottavat kovasti joulua ja osallistuvat joulunalustapahtumiin. Donkki-aasi pääsee onnenkantamoisen kautta Tietoviisaiden kerhon jäseneksi. Viisastelu nousee aasilla kuitenkin vähän hattuun, ja kommelluksilta ei vältytä. Lopussa selviää, että viisautta on monenlaista, kuten eri taitojakin, ja niistä on hyötyä eri tilanteissa.

Joulun lehdessä on nyt tavallistakin enemmän puuhaa. Tarinoihin ja raamattuopetuksiin liittyvien 24 tehtävän lisäksi lehdessä on haaste-joulukalenteri, värityskuva, joulunimesi-tehtävä sekä toiminnallinen jouluperuna-tehtävä. Kokkipalstalla valmistetaan herkullisia appelsiinibrownieita ja askartelupalstalla tehdään itse joulukalenteri. Kurkistus kulisseihin -palsta tutustuttaa tällä kertaa tehtäviä laativan Heidin työhön. Lisäksi lehdessä on tietysti sarjis, gallup, jatkis ja ystäväkirja, kuten aina.

Donkki-lehti on lempeä ja lapsentajuinen apuväline kristillisen kasvatuksen tueksi. Lehti on suunnattu alakouluikäisille, ja se ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehteä voi hyödyntää mainiosti myös esimerkiksi pyhäkoulu- ja leiritoiminnassa. Jokainen raamattuaukeama toimii itsenäisenä kymmenen minuutin opetuksena, johon liittyy kaksi tehtävää. Donkki on myös mainio joululahja vaikka kummilapselle!

Artikkeli jatkuu kuvien jälkeen.

Lehden tarina-aukeama.

 

Donkki-lehden aukeama.

Lehdessä on:

• kuusi lapsentajuista ja mielenkiintoista raamattuaukeamaa
• 24 tehtävää lehden teeman soveltamiseksi
• tarina-aukeamilla vakiohahmot Saku, Ruut ja Donkki-aasi
• lisäksi muun muassa ystäväkirja, askartelu, kokkipalsta, sarjis, teemaan liittyvä värityskuva ja gallup.

Joulun Donkki-lehti ilmestyy 18.11. Voit tehdä tilauksesi 29.10. mennessä:
sähköpostilla: uusitie@jaicom.com
tai soittamalla numeroon: 03 4246 2205 / Uuden Tien tilaajapalvelu
Kestotilaus tai vuosikerta: 20 € / vuosi
Huomaathan muuttuneet yhteystiedot!

 

Lahjoita Donkki-lehden vuosikerta lapselle

Voit mahdollistaa lehden tekemisen, painamisen ja jakelun lahjoittamalla Donkki joka junnulle -kampanjaan. 20 euron lahjoituksella mahdollistat vuosikerran jakamisen yhdelle lapselle.
Voit lahjoittaa oheisen painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun jollekin seuraavista tileistä viitteellä 68000.
NORDEA:
FI83 2070 1800 0283 25

OP:
FI14 5043 1920 0034 52

DANSKE BANK:
FI 83 8000 1501 5451 08

Kiitos lahjastasi.
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This