DJJ – Donkki Joka Junnulle

Tiesitkö, että Suomessa on noin 350 000 alakouluikäistä lasta? Kuinka moni heistä tuntee Jeesuksen? Kuinka voimme tavoittaa heidät evankeliumilla? Jumala on antanut Kansanlähetyksen juniorityölle yhden vastauksen tähän kysymykseen.

”Suuri unelmamme on, että jokainen Suomen alakouluikäinen lapsi saisi tutustua Raamattuun. Totetutamme tätä näkyä Donkki-lehden avulla”, kertoo juniorityön vastaava työntekijä Iida Hovi.

Donkki on raamatunlukulehti, joka ohjaa helpolla ja innostavalla tavalla lapsia lukemaan Raamattua ja soveltamaan sitä käytäntöön. Kesäkuussa 2015 aikaisemmin tilauslehtenä toimitettu lehti uudistettiin ja sen ilmaisjakelu Suomessa aloitettiin. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

”Jaamme Donkki-raamatunlukulehteä lapsille kaikkialla Suomessa ilmaiseksi piirijärjestöjemme, paikallisseurakuntien ja erilaisten tapahtumien kautta”, Iida kertoo.

”Lähdethän mukaan suureen unelmaamme miettimällä, kenelle voisit tilata Donkki-lehden tai missä voisit sitä jakaa?”

Voit mahdollistaa lehden tekemisen, painamisen ja jakelun lahjoittamalla Donkki joka junnulle -kampanjaan. 20 euron lahjoituksella mahdollistat vuosikerran jakamisen yhdelle lapselle!

Kiitos lahjoituksestasi!

Ryhdy Donkki Joka Junnulle -kuukausilahjoittajaksi!

Tue Donkki-lehden tuottamista ja jakelua kertalahjoituksella.

Voit lahjoittaa netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa oleville tileille viitteellä 68000.

Lahjoita

Tilaa Nuorten Maailman juniorityön ja nuorisotyön uutiskirje!

Share This