Hengellistä yhteyttä etäyhteyksien kautta

31.5.2021

Kansanlähetyksen ohjelmat ja verkkotapahtumat tavoittavat yhä uusia ihmisiä niin radion, Spotifyn, Applen podcastien kuin kotisivujenkin kautta.

Ohjelmillamme Radio Deissä on viikoittain keskimäärin noin 85 000 bruttokuuntelijaa (sama henkilö voi olla laskettu mukaan useamman kerran).

Avaimia.net-sivujen kävijämäärä nousi vuonna 2020 edellisvuoteen verrattuna noin 15 prosenttia. Kansanlähetyksen näkyvyys sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuilla kasvoi myös. Järjestön nettisivujen käyttäjämäärä nousi noin 60 prosenttia, joista uusia kävijöitä oli 57 prosenttia. Sivujen katselumäärät nousivat 68 prosenttia edellisvuodesta.

”Olemme hankkineet uutta kalustoa parempien audiovisuaalisten tuotantojen toteuttamiseksi. Ne auttavat nostamaan näkyvyyttämme sosiaalisessa mediassa”, kertoo mediakoordinaattori Marianna Mäkiniemi.

Vielä vuonna 2018 Kansanlähetyksen sisällöt tavoittivat nettimainonnan avulla verkossa satoja ihmisiä. Viime vuonna saavutettavuus kymmenkertaistui.

”Tietoisuus ohjelmista on tavoittanut tuhansia ihmisiä. Suosituimpia ovat olleet Ryttylän jumalanpalvelukset ja kesän 2020 Kansanlähetyspäivien ohjelmat, joista yksittäisiä striimauksia on Youtubessa katsottu parhaimmillaan yli neljä tuhatta kertaa”, kertoo viestintäjohtaja Sanna Myllärinen.

Kurkkaa Youtube-kanavamme >>tästä.

Jatkossa uudet toimintamuodot ovat käytössä vanhojen tuttujen työtapojen rinnalla.

Koronatilanteen vaikeutuessa Kanta-Hämeessä päätti Kansanlähetyksen johtoryhmä 20.5.2021 siirtää kesän 2021 Kansanlähetyspäivien pääohjelman vain nettiin, virtuaalitapahtumaksi. Ohjelmaa voi seurata Kansanlähetyksen YouTube-kanavan kautta kisa- ja kotikatsomoissa ympäri Suomea. Osia ohjelmasta voi kuunnella Radio Dein taajuuksilla perjantaina ja lauantaina.

Lue lisää Kansanlähetyspäivistä >>tästä.

 

Kuvassa Marianna Mäkiniemi (vas.) ja Sanna Myllärinen harjoittelevat uuden, säädettävän rengasvalon käyttöä.

Kuva ja teksti: Anne Lepikko

Artikkeli on julkaistu Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä 2/2021, joka ilmestyi 6.5.2021. Kansanlähetyspäivien osalta tekstiä on päivitetty ja Radio Dein ohjelmien kuuntelijamäärittelyä tarkennettu.

***

Anna tukesi sinne missä tarve on suurin

Katso, uutta kasvaa -keräyskuva 2/2021

Korona-aika on antanut Kansanlähetykselle mahdollisuuden uudenlaiseen evankelioimiseen, ja olemme menneet rohkeasti kohti uutta.

Juuri nyt haluamme vahvistaa monipuolistuvan mediatyömme lisäksi muun muassa Inkerin kirkon työtä Venäjällä, tukea lähtöä odottavia uusia lähettejämme sekä varmistaa koulutuskeskuksen rakennushankkeen etenemisen Etiopian työalueellamme.

Tarvitsemme esirukousta ja taloudellista tukea. Tukesi avulla voimme varmistaa uusien alkujen vahvistumisen ja evankeliumin työn jatkuvuuden.

Lahjoita Katso, uutta kasvaa -keräykseemme, jonka tuotto käytetään sinne, missä tarve on tällä hetkellä suurin. Lue lisää keräyksestä >>tästä.

Voit lahjoittaa suoraan tämän sivun alaosassa olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 70328 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Voit lahjoittaa myös:

  • soittamalla 0600 180 10 (hinta 10,01 € + pvm/mpm) tai 0600 190 90 (hinta 20,45 € + pvm/mpm)
  • MobilePayllä, 37850, kommenttikenttään: Uutta kasvaa

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita Katso, uutta kasvaa -keräykseen

Mahdollista evankeliumin työn jatkuvuus. Tästä painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lahjoituksesi ohjautuu Kansanlähetykselle Checkout Finland Oy:n kautta. Lämmin kiitos sinulle.

Lahjoita

Share This