Elämää lähetettynä

27.10.2020

Maailmalla tehdyt erilaiset tutkimukset osoittavat kerta toisensa jälkeen karun totuuden siitä, että yhä harvempi uskova kertoo omasta uskostaan muille. Kirjassa Menettäjä voittaa (J. D. Greear) todetaan, että yhdysvalta-laisen tutkimuksen mukaan 90 prosenttia evankelikaalisista kristityistä ei ole koskaan kertonut uskostaan kellekään oman perheensä ulkopuoliselle.

Kuitenkin jokainen meistä on lähetetty, sillä Jeesus käskee jokaista seuraajaansa ”lähtemään” ja tekemään opetuslapsia (Matt. 28:19–20). Kaikki eivät tietenkään lähde merten taakse vieraiden kulttuurien pariin, mutta kaikkien tulee joka tapauksessa lähteä, sillä jokainen meistä on kutsuttu viemään pelastuksen sanomaa eteenpäin siellä, missä elämme ja olemme.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen. Klikkaamalla mainosta pääset tutustumaan ja tilaamaan.

Joulun Aika -lehden mainos

Kuinka voisimme elää lähetettynä päivittäin?

1) Rukoile: Rukoile säännöllisesti yhden tai kahden ystäväsi puolesta, jotka eivät vielä tunne Jeesusta.
2) Tapaa: Tapaa näitä ystäviäsi pari kertaa kuukaudessa.
3) Toimi: Kerro heille, mitä Jumala on tehnyt sinun elämässäsi. Tarjoa heille rohkeasti rukousta. Jos sait rukoilla heidän puolestaan, kysy, miltä se tuntui ja kerro heille, että kyse oli Jumalasta. Rohkaise heitä toimimaan samoin.

Kai Niemelä
kirjoittaja on Etelä-Pohjanmaan Kansanlähetyksen piirijohtaja

Lahjoita Suomi sydämellä -keräykseen

Kerro kanssamme Jumalan rakkaudesta lähimmäisillemme Suomessa. Lahjoita oheisen painikkeen kautta tai suoraan pankissasi tilille
OP: FI14 5043 1920 0034 52
TAI NORDEA: FI83 2070 1800 0283 25
viitteellä 70344.
Kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This