Lahjaidea jouluksi 2020

27.11.2020

Mainos

Uusi Joulun Aika -lehti tuo lukijalle läheiseksi joulun lohdullisen sanoman. Päätoimittaja Mika Tuovinen kiteyttää sen pääkirjoituksessaan. Siinä hän kertoo yöstä, jolloin Vapahtaja syntyi:

”Ehkä joku paimenista uskalsi ottaa kapaloidun vauvan syliinsä ja katsoa häntä silmiin. Uskon, että enkelin sanoma ja lapsen näkeminen synnytti katsojassa ilon. Joulun ilo on kahden vuosituhannen ajan syntynyt siitä, että Jumala tarjoaa Jeesuksessa täydellisen lahjan epätäydellisille ihmisille.”

Joulun Aika -lehti on tänäkin vuonna tuhti lukupaketti. Lehdessä on toistakymmentä haastattelua tai artikkelia. Tässä niistä muutama nosto:

Palveluesimies Janne Yrjölän tavoitteena on, että Riihimäen kaupungin kotihoidossa otetaan huomioon sekä työntekijät että asiakkaat. ”On palkitsevaa, kun voi kokea olevansa avuksi toisille. Se auttaa jaksamaan”, Yrjölä toteaa.

Tampereen psykiatrisella poliklinikalla toimiva Kirsi Jokela kertoo työstään maahanmuuttajien mielenterveyshoitajana. Jokela avaa myös raskaan muiston työkaudeltaan Afganistanista, jolloin kaksi hänen työtoveriaan surmattiin.

Opettaja Jasu Markkasen haastattelussa paneudutaan seikkoihin, jotka todistavat Jeesuksen historiallisuudesta. Markkanen vastaa kysymyksiin: Eikö pahan olemassaolo maailmassa todista, ettei Jumala ole kaikkivaltias tai hyvä? Kuka Jeesus oli? Nousiko Jeesus todella kuolleista?

Keskipohjalainen yrittäjä ja Gospel Riders -moottoripyöräkerhon jäsen Erkki Hietalahti kertoo uskostaan Jumalaan. Pyöränsä sivutaskuissa hänellä on Raamattuja, joita hän jakaa motoristien tapahtumissa. ”Uskon käsittäminen on huippujuttu”, hän toteaa.

Anna lahjaksi Joulun Aika -lehti!

Yksittäistilaus ystäviesi osoitteisiin Suomessa maksaa vain 5 euroa/kpl. Neljän kappaleen nipputilauksen hinta on vain 15 euroa; lehdet toimitetaan yhteen osoitteeseen kotimaassa.

Toimitamme tilatut lehdet, kun maksu on saapunut meille. Annathan maksutietoja varten sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi (tekstiviesti). Veloitamme paperilaskusta 5 euroa. Tarjous on voimassa 10.12.2020 asti.

Tilaukset: tilauspalvelu@uusitie.com tai Uuden Tien kotisivuilta >>täältä
tai uusitiekauppa.fi-sivuilta:
– Neljän kappaleen nipputilauksia voit tilata Uuden Tien nettikaupasta >>täältä.
– Jos haluat tehdä 50 lehden nipputilauksia, tilausmahdollisuus on >>täällä.

Puhelintilaukset 019 779 20.

Lahjoita Suomi sydämellä -keräykseen

Kerro kanssamme Jumalan rakkaudesta lähimmäisillemme Suomessa. Lahjoita oheisen painikkeen kautta tai suoraan pankissasi tilille
OP: FI14 5043 1920 0034 52
TAI NORDEA: FI83 2070 1800 0283 25
viitteellä 70344.
Kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This