Yli neljäkymmentä Donkki-lehden vuosikertaa vie ilosanomaa koteihin  

14.11.2022

Kansanlähetyksen Donkki joka junnulle -kampanja on tuottanut tänä vuonna noin 840 euroa. Tällä summalla Kansanlähetyksen juniorityön kautta Donkki-lehden vuosikerta lähtee yli neljäänkymmeneen kotiin. Lahjoitusten perille meno toteutetaan Donkkis Big Night (DBN) -toimintailtojen yhteydessä suoritettavilla arvonnoilla. Keräyksen tavoitteena on juniorityön koordinaattori Iida Hovin mukaan se, että mahdollisimman moni alakouluikäinen lapsi saisi tutustua Raamattuun ja Jumalaan. Hän siteeraa Sananlaskujen kirjasta tuttua lausetta: ”Ohjaa lapsi heti oikealle tielle, niin hän ei vanhanakaan siitä poikkea.”
– Siinä ikävaiheessa, kun lapsi lähtee koulutielle, hän haluaa enemmän faktapohjaa siihen, onko Jeesus totta, onko Raamattu totta ja onko Jumala olemassa. Jos hän ei saa vastauksia kysymyksiinsä, hänen uskonsa jää helposti merkityksettömäksi eikä lapsenusko pääse vahvistumaan omakohtaiseksi. Donkki-lehti haluaa vastata tähän alakouluikäisten lasten tarpeeseen, että heidän uskonsa kasvaisi ja vahvistuisi.

Mieluinen palkinto

Kansanlähetyksen juniorityö järjestää DBN-iltoja noin kuudellakymmenellä paikkakunnalla. Iida Hovi kertoo, että järjestäjät ovat miettineet, millaisia palkintoja iltojen arvonnoissa voisi olla.
– Donkki-lehti on lapselle tosi mieluinen palkinto ja helppolukuinen myös sellaiselle lapselle, joka ei ole vielä niin perillä Raamatusta. Tämä on meidän mielestämme myös hieno asia perheiden kannalta näinä nousevien hintojen aikoina. Saattaa olla, että monissa perheissä lapselle ei ole tilattu kustannussyistä mitään lehteä.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

Donkki-lehden arvonta käynnissä.

Iida Hovi painottaa, että käytännössä lahjatilaukset edellyttävät vanhempien ja lasten yhteisen päätöksen tilauksen vastaanottamisesta.
– Kaikilla lapsilla on DBN iltojen toimintapisteillä mahdollisuus osallistua arvontaan. Saatuaan lahjakortin lapsi vie sen kotiin ja kertoo siitä vanhemmilleen. Huoltajat päättävät, haluavatko he tähän tilaisuuteen tarttua. Jos he haluavat ottaa lahjatilauksen vastaan, aikuinen aktivoi tilauksen kortissa olevien ohjeiden mukaan. Lahjatilaus ei siis toteudu ilman aktivoimista.

Donkki Joka Junnulle -kampanja jatkuu, koska vielä on paljon lapsia, jotka eivät ole tutustuneet Raamattuun. Iida Hovi haluaa kiittää jokaista ystävää, joka on lahjoittanut tälle työmuodolle.
– Kutsumme jokaista jakamaan ilosanomaa yhä useammalle lapselle. Jos et halua tukea niin sanotusti tuntematonta lasta, voit kohdistaa lahjoituksen tutulle lapselle. 12.12.2022 mennessä kampanjakoodilla joulu22 saa Donkki-lehden vuosikerran (4 lehteä) ja kaupan päälle Donkin joululehden hintaan 23 euroa. Donkin vuosikerran tilaushinta nousee 25 euroon vuoden 2023 alusta, joten tähän tarjoukseen kannattaa tarttua.

Lahjoita Donkki Joka Junnulle -kampanjaan täältä.

Lue lisää täältä.

Teksti: Anne Lepikko
Kuvat: Iida Hovi

Voit lahjoittaa Donkki Joka Junnulle -kampanjaan tämän sivun alaosassa olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 68000 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Voit lahjoittaa myös MobilePayllä Suomen Ev.lut. Kansanlähetykselle (37850). Kun kirjoitat kommenttikenttään: DJJ tai viite 68000 lahjoituksesi kohdistuu tälle työlle.

Tue Donkki-lehden tuottamista ja jakelua kertalahjoituksella

Voit mahdollistaa lehden tekemisen, painamisen ja jakelun lahjoittamalla Donkki joka junnulle -kampanjaan. 20 euron lahjoituksella mahdollistat vuosikerran jakamisen yhdelle lapselle!
Lahjoittaessasi suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Käytä viitettä 68000.
Kiitos lahjoituksestasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This