Uskalla unelmoida yhteydestä

24.10.2019

SAT-7:n rukousviikko
Viides päivä | 24. lokakuuta 2019

Uskalla unelmoida yhteydestä

Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueella eri kristilliset kirkkokunnat rohkaisevat ja tukevat toisiaan. Egyptiläinen Hatim on SAT-7:n katsojia. Hän on huomannut, että Kristuksen kirkkoa maailmassa vaivaa vakava ongelma – Kristuksen ruumiin hajaannus.


Joskus eri kirkkokuntien jäsenet kohtelevat toisiaan huonosti vain koska ovat eri kirkkokuntien jäseniä.

Erilaiset perinteet, näkökulmat ja kiistakysymykset ovat jakaneet Kristuksen kirkkoa. Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan vainottuina eläville kristityille on tärkeää pystyä siirtämään sivuun erimielisyytensä ja tukemaan toisiaan vaikeiden tilanteiden läpi.

Hatim neuvoo:


Meidän pitää rukoilla, että Pyhä Henki täyttää sydämemme ja haihduttaa sieltä vihan ja syrjinnän.

  • Rukoilemme Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kirkkojen puolesta, että ne vastustusta kohdatessaan pysyvät keskinäisessä rakkaudessa.
  • Rukoilemme, että kristityt laittavat sivuun erimielisyytensä auttaakseen toisiaan vaikeuksien, kivun ja kärsimyksen läpi. Pyydämme heille iloa yhteydestä ja Jumalan rakkaudesta.
  • Rukoilemme, että kristityt johtajat toimivat hyvänä esimerkkinä rakastaen ja kunnioittaen toinen toistaan.

 

Kuvateksti: Tutkimme kristinuskoa SAT-7 PARSin ohjelmassa Kristillisen uskon perusteet.

 

Tue SAT-7:n mediatyötä

Tule mukaan SAT-7:n mediatyöhön rukouksin ja taloudellisesti. Tee kertalahjoitus alla olevan painikkeen kautta tai sivun alareunassa olevin tilitiedoin viitenumerolla 59006. Lisää ajankohtaisia rukousaiheita ja työn kuulumisia saat liittymällä Sakari Heinosen, Sanna Suutarin tai Ilolan perheen lähettäjätiimiin. Samalla voit ryhtyä myös kuukausilahjoittajaksi.
Kiitos lahjastasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This